Ukradl auto autoškoly i s vyděšeným žákem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ukradl auto autoškoly i s vyděšeným žákem!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto. (profimedia.cz)

Neměl řidičák a chtěl se svézt ve voze autoškoly. Jeho touha byla tak silná, že kvůli tomu ukradl auto značky Škoda i s žákem (!), kterému vyhrožoval zbraní. Vyděšenému studentovi se naštěstí podařilo utéct. Vzápětí šlápl lupič (23) na plyn a ujel.

„K loupeži došlo v úterý dopoledne v Táboře. Stalo se tak ve chvíli, kdy z vozu vystoupil učitel. Během chvilky dovnitř naskočil cizí muž a pohrozil žákovi autoškoly s tím, že pokud nevystoupí, použije zbraň,“ popsal včera policejní mluvčí Milan Bajcura.
Operační důstojník o přepadení uvědomil policisty i ze sousedního Středočeského kraje a z Vysočiny. Během chvíle tak znaly desítky hlídek nejen hledané auto, ale i popis pachatele.


Šofér si jízdy v kradeném voze celkem užil. Ujel asi 60 kilometrů, než ho zaregistrovali policisté na Vysočině. Dopadli ho po pár kilometrech pronásledování u obce Opatov.
„Odmítal vystoupit. Držel se křečovitě volantu a nechtěl se ho za žádnou cenu pustit. Vzpouzel se tak, že ho museli vytáhnout z vozu. Dostal pouta a nakonec skončil v cele,“ řekl jeden z policistů. Co mladíka k této loupeži vedlo, není zatím jasné. Nebyl ani opilý, ani zdrogovaný.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.