Koukalová šokovala: Manželovo přirození lítalo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Koukalová šokovala: Manželovo přirození lítalo!

Gabriela a Petr Koukalovi
Gabriela a Petr Koukalovi (Martin Hykl)

Bývalá biatlonová diva Gabriela Koukalová (29) je veselá kopa. Místo z flinty si střílí z lidí. Došlo i na penis jejího muže, někdejšího badmintonového hráče Petr (33).

Gabča přesedlala na literaturu i na televizi. „Je součástí mojí povahy uvádět lidi do rozpaků,“ culila se »bavička« Gábina v nedělním pořadu Koptashow. Jak ukázala sledovanost, povedlo se jí to 669 000 diváků. „Na zimní přípravu za mnou přijel manžel, který se mě několikrát dotazoval na ubytování, kde bydlíme, jak to tam vypadá. Říkala jsem mu, že je to tam celkem fajn, hezký, akorát, že tady jsou nějaký larvy všude na pokoji,“ odstartovala Gabriela své líčení kanadského žertíku. A vzápětí přidala lechtivou cílovou rovinku.


„Já jsem koupila jednu takovou sklenici, byly to pražení červi. No a za další den nato jsme se vzbudili a já jsem mu nasypala ty červy takhle jako pod polštář, všude. Teď se najednou vzbudil a já: Jéžíšmarjá. Samozřejmě, že mi to udělalo radost. Teď on vyskočil, no vidět takhle vysoko (ukázala rukou ke stropu) jako pánský přirození letět to vám řeknu, to se jen tak člověku nestane,“ vyřkla pikantní pointu Gábina. No a Petr jí v publiku s gustem zatleskal…

Gabriela Koukalová: Poznala jsem realitu. Někteří lidé mě zklamali.

Video se připravuje ...
 



Přečtěte si
Havran
22. 11. 2019 • 17:51

Připravuje své fanoušky na graviditu a bude se o vydávat za Koukalovo. Tak jako Menzelovo.

makmark
22. 1. 2019 • 21:04

Nemá to v hlavě v pořádku i s tím svým eunuchem.. Normální člověk se obává, že by mohl být trapný, blbec si pochyby žádné nedělá. To samozřejmě normální lidi odradí, ale přitáhne to k ní podobné tleskajici ty hůře chapave, kterym se představa bimbajiciho přívěsku zdá obzvlášť inteligentní a mimořádně veselá 😁

jajas
22. 1. 2019 • 16:07

Je mi jí líto....že by tak zblbla z toho sportu? Je prostě nechutná a to ani nemusí vyprávět takové "komické" historky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.