Jezdí jako prezident | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jezdí jako prezident

Jaroslava Jermanová-Pokorná s manželem.
Jaroslava Jermanová-Pokorná s manželem. (Foto ara)

Je benešovským kadeřníkem, Jakub Pokorný (32) se ale vozí jako prezident. Manžel středočeské hejtmanky Jaroslavy Jermanové-Pokorné (47, ANO) dopravuje do své dva kilometry vzdálené práce služební škodou superb v nejvyšší výbavě.

Právě takovým vozem jezdí i Miloš Zeman (73). Pokorná-Jermanová ale uvedla, že je vše v pořádku – podle smlouvy s krajem má dvě služební auta a jedno z nich smí řídit i manžel. Podle Seznam Zpráv ale žádný jiný kraj podobně velkorysé podmínky nemá. VIP servis svým příbuzným hejtmanka zajišťovala i loni, když se dožadovala co nejlepší péče v benešovské nemocnici pro svého manžela, který měl jít na operaci a bál se doktorů. Podruhé, když v noci přivezli do nemocnice jeho zraněného bratra

Přečtěte si
defakto
8. 8. 2018 • 22:57

... hejtmanka má doma hajzlíka a i když tvrdí že je právně všechno v pořádku vypadá to na zneužívaní svého postavení . Jermarovou nejspíš řídí její pochybný manžílek ! ... je zřejmé , že hejtmanka si osvojila podivné chování papalášů z minulého zřízení , když si dovoluje poukazovat na svou funkci a snaží se o výhody v nemocnici pro sebe i své blízké. ... mou důvěru už stratila , nechápu jak může bejt v té vysoké funkci , dělá ostudu svému hnutí ANO , je to obyčejná kariéristka a prospěchářka !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.