Šéfkuchař Michal radí, jak ozvláštnit grilované maso: Ke krkovici se hodí cibulovo-pórkové čatní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šéfkuchař Michal radí, jak ozvláštnit grilované maso: Ke krkovici se hodí cibulovo-pórkové čatní!

Pochutina s názvem čatní pochází z indické kuchyně. Jde o hustou omáčku z ovoce či zeleniny a dalších surovin, která vždy vyniká výraznou chutí, pikantní, sladkokyselou a podobně. Podává se k masu i k jídlům z rýže či zeleniny. Šéfkuchař Aha! pro ženy Michal tentokrát připravil čatní z pórku a cibule a použil ho jako doplněk ke grilované krkovici.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.