Specialisté na výživu a kardiologové se křižují pokaždé, když se tvář bývalého potravinového inspektora a hlavního kuchaře TV Nova Ladislava Hrušky objeví před televizními kamerami. Jeho »hruškoviny« podrobily Lidové noviny podrobnému zkoumání a výsledek byl opravdu děsivý.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ani se nedivím. Jsou to jídla vhodná (ve valné většině) jen k rychlému zasycení. Lidi jsou samozřejmě nadšení, že to jde rychle a lacino, ale třeba uvedený smažák se dá jíst opravdu jednou za čas. Co hodnotím jako správné jídlo je Lučina a Tavený sýr - ty doma dělám běžně a znala jsem to dávno před uvedením v tv. Kynuté věci jsou čas od času taky dobré, ale jen jimi se krmit nemůžeme nebo nakyneme taky. Přínos vidím v tom, že pan Hruška lidi učí pracovat s kvasnicemi, kterých se většina nezkušených kuchařů bojí. Ke každému jídlu se má dát část bílkovin, vitamínů a to on neukáže, jeho recepty jsou bohužel příliš JEDNOSTRANNÉ.
některé vychytávky jsou dobrý - některé né - bohužel plesk a haha zas dělá z komára velblouda, aby bylo o čem psát
no pomůžou tím jen receptům od "Hrušky" to dávám do uvozovek protože jeho nejsou - lidi budou zvědavý a objeví jak snadno se dá doma upéct chleba (i když já ho dělám z žitné mouky), udělat výbornej taveňák a lučina - a další a další. Co si budem povídat - smažák udělanej klasicky asi taky nebude zrovna z nejdietnějších jídel
Ono jde spíš asi o to, že ty si to dokážeš přebrat a vybrat si to, co je přínosem. Jenže to spousta lidí nedokáže, protože na to nemají mozkovou kapacitu. Stačilo si přečíst diskuzi pod receptem na ty jeho kuřecí kůžičky. Nevěřila jsem svým očím. Většině lidí to chutnalo a komu ne nebo měl výhrady, byl označen za snoba.