Odborníci smetli laciné recepty "kuchaře" Ládi Hrušky: Hrozí plísně, zahlenění a zácpa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Odborníci smetli laciné recepty "kuchaře" Ládi Hrušky: Hrozí plísně, zahlenění a zácpa!

Specialisté na výživu a kardiologové se křižují pokaždé, když se tvář bývalého potravinového inspektora a hlavního kuchaře TV Nova Ladislava Hrušky objeví před televizními kamerami. Jeho »hruškoviny« podrobily Lidové noviny podrobnému zkoumání a výsledek byl opravdu děsivý.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

baronessa
28. 03. 2014 13:34

Sem napište Váš názor

reiner
13. 06. 2014 06:56

baronessa
28. 03. 2014 06:38

Ani se nedivím. Jsou to jídla vhodná (ve valné většině) jen k rychlému zasycení. Lidi jsou samozřejmě nadšení, že to jde rychle a lacino, ale třeba uvedený smažák se dá jíst opravdu jednou za čas. Co hodnotím jako správné jídlo je Lučina a Tavený sýr - ty doma dělám běžně a znala jsem to dávno před uvedením v tv. Kynuté věci jsou čas od času taky dobré, ale jen jimi se krmit nemůžeme nebo nakyneme taky. Přínos vidím v tom, že pan Hruška lidi učí pracovat s kvasnicemi, kterých se většina nezkušených kuchařů bojí. Ke každému jídlu se má dát část bílkovin, vitamínů a to on neukáže, jeho recepty jsou bohužel příliš JEDNOSTRANNÉ.

oxymoron
28. 03. 2014 07:45

některé vychytávky jsou dobrý - některé né - bohužel plesk a haha zas dělá z komára velblouda, aby bylo o čem psát
no pomůžou tím jen receptům od "Hrušky" to dávám do uvozovek protože jeho nejsou - lidi budou zvědavý a objeví jak snadno se dá doma upéct chleba (i když já ho dělám z žitné mouky), udělat výbornej taveňák a lučina - a další a další. Co si budem povídat - smažák udělanej klasicky asi taky nebude zrovna z nejdietnějších jídel

lillyli
28. 03. 2014 08:08

Ono jde spíš asi o to, že ty si to dokážeš přebrat a vybrat si to, co je přínosem. Jenže to spousta lidí nedokáže, protože na to nemají mozkovou kapacitu. Stačilo si přečíst diskuzi pod receptem na ty jeho kuřecí kůžičky. Nevěřila jsem svým očím. Většině lidí to chutnalo a komu ne nebo měl výhrady, byl označen za snoba.

dandova
28. 03. 2014 08:20

Týjo, toho člověka neznám a ani jsem ho nikdy neviděla. Jestli je to takhle, tak potěš pánbůh.

travina
28. 03. 2014 08:47

Vy jste snad nikdy neviděla zprávy a nebo si děláte legraci?

oxymoron
28. 03. 2014 14:43

to máš pravdu - no ale aspon je o čem psát a jsem ráda že Hruška se ozval
P.S. kuřecí kůžičky jsem ani neměla odvahu zkusit takže jsem taky snob

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.