Právník Kramného připustil: Jde to s ním dolů… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Právník Kramného připustil: Jde to s ním dolů…

Petr Kramný budu zanedlouho ve vazbě měsíc. Jeho pokus dostat se na svobodu, zamítl soud v Ostravě, a on tak dále obývá malou celu. Jeho právník JUDr. Jaromír Richter připustil, že jeho klient začíná mít problémy.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

santamonica
24. 03. 2014 18:11

jen nekdo bez mozku by si dal nicek lucreciaborgia kdyz diskutuje o kauze Kramny.

ivkanatka
24. 03. 2014 11:42

Mně děsíte vy, lukrecioborgio !!! Myslíte si, že v jeho případu
je vše jasné, aby mohla Policie a justice už teď soudit ?
A případ Aničky a pana Tomka ?!? Určitě by si to " nehodil "
jen proto,že by ho podezírali - na to byl ten pán dost otrlý !
Chtěla bych tady vidět vaše příspěvky v momentě, kdy by se to týkalo vás ! Nechte, prosím, na policii a na soudech, jak
rozhodnou v jednom, či druhém případě. Myslím, že jsou erudovanější a zkušenější, než vy !!! Vám taky asi nikdo neradí, jak máte ve vaší práci postupovat - pokud pracujete....

lukreciaborgia
24. 03. 2014 13:47

proivkanatka-Případ Janatové.On pan Otakar Tomek se sám ve vězení neoběsil,to mi věřte.Přiznali to nakonec i policajti,že byl neviný.Další debilita policie.Soused pochází z vesnice a jednou se nemohl dostat k matce,která tam udržovala domek .Pak ji našli 2 metry pod hnojem uškrcenou a výsledek policie??Byla to sebevražda!!!Čtete dobře ,sebevraždy.Ona se uškrtila,a pak sama zakopala 2 m pod zem.Soused už asi 10 roků chodí po soudech a hledá spra­vedli­vost­.Mar­ně.A protože vím jaká je IQ naší policie a vím koho tam přijímají,tak je mi jasné,že u Petra Kamného nenašli ještě nic a nic nenajdou.Není to možné.Ale protože důvěrně znám naší justici,tak vím že ho odsoudí.I za nic.Stejně jako dostali 22-24 let kluci z Vítkova,kteří hodili láhev do prázdné německé rozvaluchy,kde nikdo nebydlel.Pak se zjistilo,že tam cikáni mají nakradené věci a že tam načernoí bydlí.A co z toho nadělali soudci?Brigita Bilíková,ambiciózní to kariéristka prohlásila,že tam jeli vraždit malou cikánku.No lež jako věž a nepomohli výborní advokáti,všechno vyvrátili,ale soudkyně řekla 22-24 let.A šmytec.A to nemluvím o Kájínkovi.U Janatové to zavinil otec,který šmelil s Ukrajincema a dostal vyhrůžku.Dělal si srandu a doplatil na to.To se nevy­šetřo­valo,­míři­lo to výše a moc výše.Takže to odnesl Otakar Tomek.Nechtěl se přiznat,tak mu pomohli.No a co????Totéž udělají s Kramným a to mě děsí.Že nehledají spravedlnost,,ale chtějí splnit touhu davu po lynči.A jinak-nepracuji,jsem v důchodu.

tarka
24. 03. 2014 18:11

lukreciaborgia, netrpíš schizofrénií? Měla bys navštívit nějakého odborníka, nejlépe psychiatra.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.