Máma Štiková bojuje za Ornellu: Má snad jít šlapat?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Máma Štiková bojuje za Ornellu: Má snad jít šlapat?!

Monika Štiková (40) se stále častěji vyjadřuje ke společensky citlivým tématům. Jako čerstvá babička se teď rozhodla hájit práva maminek, včetně své dcery Ornelly (20).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

seba
16. 04. 2013 07:22

Kdyby naši pohlaváři nerozkrádali to, co tady ještě zbylo, neměl každý na kontě miliardy a luxusní vily, tak by mohly nejen maminky čerpat mateřské dávky bez problémů a hloupých výroků paní ministryně. Ta stoprocentně děti nemá, jinak by takovou hloupost nikdy nemohla vypustit z úst.

baronessa
16. 04. 2013 07:10

Na jedné straně stát běduje, že neuživí důchodce, na straně druhé bere veškeré možné přídavky na péči o dítě. To za socialismu opravdu možné nebylo, matka měla nárok na porodné i mateřskou, samoživitelky i další příspěvky, třeba na slevu ve školce a jeslích. Dítěti nebyl problém dopřát to, co měly ostatní děti z úplných rodin. A dnes?? Výjimečně souhlasím s matkou Štikovou, kterou nachvěl DALŠÍ hloupý výrok naší paní ministryně. Že matky na mateřské mají ještě další příjmy. Je vidět, že tomu paní Mullerová rozumí a mluví ze zkušeností Už vidím šestinedělku, jak s dítětem ve vaku na zádech brigádničí za pultem.

majojo
16. 04. 2013 06:46

Co se do toho tahle vyšeptalá pidra motá? Její dcerky přece šlapou už od patnácti...

egyptanka
16. 04. 2013 06:46

z Nemecka,kdy matka samoživitelka uz 13 let nepracuje a zije ze sociálky. Ma jedno dite a sociálka ji plati nejen najem komplet i s energiemi, ale dostava i na zivobyti,celkem to dela mesicne 1300 eur. To si leckdo nevydela ani když pracuje. Spousta lidi tam zije na davkach a to i Cesi a ruzna cizi sebranka. To tady matky samoživitelky jsou proti nim loserky. Ze behaji za zábavou a kouri Marlborka je u nich standart. Takze nic nového.

mnpv
16. 04. 2013 05:46

Snad nikde na světě nejsou matky tak dlouho s dětmi na placené dovolené jako v Česku. Rodí až mají finance se o dítě postarat. Mimo socek, ty jsou na celém světě. U nás je teď nejvýhodnější býti samoživitelkou. Takto se vytáhne ze státu nejvíc peněz. Otce dítěte si nevezme, porodí, bydlí sice jako rodina spolu ale otec není přihlášen, má jiné trvalé bydliště. To stačí na to aby dostávala matka příspěvek na bydlení (do výše 70% nákladů na bydlení) a všechny možné dávky, protože je přece jenom z dávek a má třeba dvě nebo tři děti. A takle se protloukají samoživitelky s malou pauzou na ÚP se dvěmi dětmi klidně 10-12 let. A peníze jim stačí i na fast foody i na Marllborka.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.