Borhyová po operaci. Včera ji pustili domů, ale... Bolesti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Borhyová po operaci. Včera ji pustili domů, ale... Bolesti!

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (: Michaela Feueraislová)

PRAHA – Z nemocnice už je doma! Moderátorská hvězda televize Nova Lucie Borhyová (29) byla včera v 15 hodin propuštěna z motolské nemocnice po náročné operaci slinné žlázy. Mohlo by se tak zdát, že vše proběhlo v nejlepším pořádku... Jenže!

Lucie stále nemůže téměř mluvit a sužují ji velké bolesti. Lékaři navíc krásnou moderátorku důrazně varují! Stále bezprostředně hrozí komplikace, které by mohly Borhyové zničit kariéru!

Absolutní klid, žádná námaha a pravidelné lékařské kontroly – to teď čeká Lucii Borhyovou po propuštění z nemocnice. Ačkoliv nemocniční zařízení opustila jen den po operaci, stále existuje vysoké riziko, že by se u Borhyové mohly objevit vážné komplikace. Vždyť moderátorka stále nemůže mluvit a sužují ji velké bolesti v místech operace.

„Největší nebezpečí při této operaci je v tom, že hrozí po škození jazykohltanového nervu,“ říká jeden z pražských specialistů. „Tento nerv ovládá slinné žlázy a fungování jazyka a hltanu. V případě jeho poškození je pak ochromena funkce chuťových pohárků, takže člověk ztratí chuť. K tomu je i omezen pohyb jazyka a člověk nemůže ani polykat,“ líčí hrůzostrašné scénáře jeden z lékařských odborníků. To by v případě Lucie Borhyové znamenalo nejen konec kariéry moderátorky, ale i doživotní zdravotní komplikace. Věřme, že oblíbenou moderátorku nejsledovanější zpravodajské relace v zemi takové nepříjemnosti nakonec nečekají a brzy se vrátí na obrazovku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.