Slávek Boura s mladou kočičkou na klíně! Neuvěříte, kdo se to tulí k bývalému moderátorovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slávek Boura s mladou kočičkou na klíně! Neuvěříte, kdo se to tulí k bývalému moderátorovi!

Slávek Boura byl hrdý, když měl Agátu u sebe.
Slávek Boura byl hrdý, když měl Agátu u sebe. (profimedia.cz)

Slávek Boura (50) a Markéta Mayerová (47) – tahle dvojice kdysi tvořila moderátorskou páteř televize Nova. Později se tandem, stejně jako jejich manželství, rozpadl. Zatímco Mayerová, stále moderuje v rádiu, Boura je profesionálním řidičem a jak se lidově říká, celý den kroutí »koláčem«.

Bouru a Mayerovou, jejichž manželství bylo před šesti lety rozvedeno, dala pro jednou znovu dohromady benefiční akce na hradě Houska. A právě tam se objevila velice půvabná mladá dívka, která si bez rozpaků přede všemi sedla na klín prošedivělého šoféra.

Nebylo na tom ale nic vůbec špatného, protože šlo o Agátu, dceru Slávka a Markéty! Ta sice žije s mámou, ale s tátou je také poměrně často. A nutno říct, že se rodičům povedla! Mimochodem, Boura, byť dělá stále taxikáře, mluví o tom, že chystá velký projekt, a to přesto, že má podle všeho ještě dluhy za muzikálový propadák jménem Naháči. Třeba se mu ale opravdu podaří mít znovu úspěch. Přejme mu to!



Přečtěte si
jozefe
5. 8. 2014 • 08:24

Kam dala oči vypadá tak na 55 let

britva
5. 8. 2014 • 07:34

jj, holku má pěknou, ale ať už raději žádné velké projekty nedělá nebo dopadne jako Pomeje seberou mu i toho taxíka a skončí na hlavním nádraží s nějakou cikánskou fetkou na klíně

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.