Zpěvák Michal Hrůza (43): Už víme, kvůli čemu ho přizabili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpěvák Michal Hrůza (43): Už víme, kvůli čemu ho přizabili!

Útočníci jen pár hodin před napadením zpěváka
Útočníci jen pár hodin před napadením zpěváka (Foto ara a Facebook.com)

Co předcházelo strašlivé tragédii v nechvalně proslulé ostravské Stodolní ulici, při které zpěvák Michal Hrůza (43) utrpěl těžké poranění mozku? Hokej! Bývalý hráč se podle svědka incidentu navezl do bývalých spoluhráčů. Hrůza se jim prý pokusil zabránit v bitce, a to se mu mělo stát osudným.

„Jeden z útočníků je bývalý hokejista. Do baru, kde slavil s kamarádem, dorazila parta současných hokejistů z HC Vítkovice a útočník se do nich začal navážet,“ prozradil deníku Aha! člověk, který měl být svědkem celé tragédie. Identitu si však ze strachu z pomsty nepřeje prozradit.

„Začali si nadávat a schylovalo se k rvačce. Do toho tam začal zasahovat nějaký pán, že se mají uklidnit, nebo zavolá policii. Začali mu nadávat a on šel ven, že policii zavolá. V tom za ním vyběhli dva útočníci a napadli ho,“ řekl svědek, který tvrdí, že byl na místě incidentu.

Husička: Obviněný hrál za žáky

„O ničem nevím. Je pravda, že ten den se sjeli kluci na přípravu sezony a že jeden z obviněných u nás hokej hrál za mužstvo žáků, ale už u nás není,“ řekl Aha! generální manažer HC Vítkovice Petr Husička. Podle našich informací jsou vyslýcháni někteří z hokejistů ostravského klubu.



Přečtěte si
anezat
23. 7. 2014 • 15:43

britva
23. 7. 2014 • 14:28

škoda, že to nebyl rychtář a ten jeho syn. jenže rychta by řval, počkejte než zavolám Aha a blesk

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.