Rolins a Rytmus ověšeni luxusem: Provokovali chudé Romy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rolins a Rytmus ověšeni luxusem: Provokovali chudé Romy!

Luxusně oblečená Dara s Patrikem působili mezi nejchudšími Romy jako z jiné planety.
Luxusně oblečená Dara s Patrikem působili mezi nejchudšími Romy jako z jiné planety. (Foto pro Aha! – Elle a Facebook.com)

Zlaté šperky a luxusní oblečení světových návrhářů v kontrastu s chudobou! Zpěvačka Dara Rolins (41) a její partner Patrik Vrbovský (37) alias rapper Rytmus provokovali nejchudší obyvatele Slovenska.

Ona má šatník za statisíce, on auta a hodinky za miliony. Jsou módními ikonami, a proto byli vybráni pro módní fotostory časopisu Elle. Jenže nefotilo se v ateliéru, ale ve slovenské romské osadě u Velké Lomnice, kde je extrémní chudoba. A za to se na zpěvaččinu hlavu snesla vlna kritiky. „To je nehorázná nestydatost! Co takhle Patrika a Daru obléct do špinavých hadrů a osadníky do luxusu,“ rozčilovali se fanoušci na sociální síti.


„My jsme vstoupili v míru do jejich světa, kde jsme byli s úsměvem přijatí. Nikdo necítil potřebu se povyšovat ani ponižovat, ani demonstrovat jak šťastní a bohatí jsme proti nim,“ okomentovala Dara drsné komentáře. „Fotkami z romské osady to nijak nezpochybňujeme, ani pro efekt nezlehčujeme. Jednoduše to přiznáváme a ukazujeme světu objektivní pravdu,“ dodala.





Přečtěte si
mirkazam
11. 8. 2014 • 17:37

Vrbovský a Gambošová...svůj k svému...

amarize
19. 7. 2014 • 12:40

"Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá"

hejhej
18. 7. 2014 • 20:01

Rolins s Vrbovským vypadají hůř než ti romové na fotce. On je "oháknutý"zlatem, potetovaný, ona oblečená, i když ve značkových hadrech, jako šašek.

prroud
18. 7. 2014 • 11:42

Kdyz to chces vzit takhle,pak se te zeptam,jak je to mozny,kterej system tohle umoznuje a protlacuje? A co z toho ma,proc to dela? A ti co delaji,za co vlastne delaji,je to v poradku,nebo jsou otroci? Kdo je pak vlastne svobodnejsi a doplaci na to ze nechce bejt otrokem? Zjisti si spoustu veci a dost se budes divit a menit nazory......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.