Kyselová snío Hapkovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kyselová snío Hapkovi

Marcela Kyselová měla ze Zlaté České 12 velkou radost.
Marcela Kyselová měla ze Zlaté České 12 velkou radost. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Prestižní hitparáda Českého rozhlasu 1 Radiožurnálu Česká 12 s moderátorem Martinem Hrdinkou (40) rozdávala ceny! Železnou a zároveň i Zlatou Českou 12 získala Aneta Langerová (20) za píseň Voda živá. Pro zlato si přišla i zpívající herečka Marcela Kyselová (40), jejíž píseň Ztrácím Tě vyšla na albu iHits2U, jehož mediálním partnerem je právě deník Aha! a Marcelin boj o miminko jsme sledovali v naší reality show Zrození života.

A právě pouhý den před předáním Zlaté České 12 si Marcela přivezla domů z porodnice dvojčátka chlapečka Walida a holčičku Monu Susu.

„Jsem opravdu šťastná. Doma mám nádherná miminka a teď jsem ještě dostala Zlatou Českou 12, což mě hrozně nakoplo do další práce. Už se těším, jak natočím nové písničky se svým dvorním skladatelem Honzou Vršeckým. A teď sním o tom, že by pro mě písničku složil Petr Hapka. Už mám nádherný text a teď jen sbírám odvahu pana Hapku oslovit,“ řekla deníku Aha! Marcela Kyselová.

V loňském roce bylo v České 12 představeno 154 nových českých písní. „To je fantastické,“ usmíval se moderátor Martin Hrdinka s tím, že se v hitparádě objevují nejen nová jména, ale bodují v ní i zavedené hvězdy. Ale třeba Lucie Bílá, Karel Gott, Lucie Vondráčková, Divokej Bill, Marie Rottrová nebo Dan Bárta se v loňském roce mezi oceněné nedostali...

Železnou Českou 12 za nejdelší pobyt v kalendářním roce 2006 v hitparádě získala Aneta Langerová, která se držela v České 12 neuvěřitelných osmačtyřicet týdnů. Pro ocenění ale nepřišla. Platinovou Českou 12 za dvanáct vítězství v roce 2006 získali dva interpreti – Vláďa Hron s písní Romeo pod balkónem a David Uličník ze skupiny 4TET Jiřího Korna za song Marie Milá.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.