Jan Saudek (71): To je ale skokan! Osmé dítě! A deváté čeká s další milenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jan Saudek (71): To je ale skokan! Osmé dítě! A deváté čeká s další milenkou!

Jan Saudek s oficiální přítelkyní Pavlínou. - Porodila v neděli
Jan Saudek s oficiální přítelkyní Pavlínou. - Porodila v neděli (archiv Top TV, Foto Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Osmé dítě proslulého fotografa Jana Saudka (71) je na světě a deváté se vylíhne co nevidět! K Matějovi, který se Saudkově oficiální přítelkyni novinářce Pavlíně Hodkové (26) narodil v neděli večer, už v létě přibude další dítě, které čeká Saudkova dosud utajovaná milenka Petra Šupová (30)!

Jan Saudek je po narození syna Matěje, kterého mu porodila přítelkyně Pavlína Hodková, šťastný jak blecha! „Je to kluk jako buk,“ raduje se fotograf, který dal synovi jméno po svém dědečkovi. Chlapeček, který po porodu měřil 50 cm a vážil 3,65 kg, se narodil v Praze-Podolí. Jan při porodu dokonce přestřihl pupeční šňůru. Oba mají obrovskou radost, protože před dvěma lety Pavlína už jednou potratila. Dosavadní Saudkovi čtyři synové a tři dcery tak mohou slavit bratříčka!

Nám se ale včera podařilo vypátrat, že Jan Saudek bude v červenci chovat znovu! Jeho dosud tajená milenka Petra Šupová z Líbeznice je ve čtvrtém měsíci. „Jak o mně vůbec víte? K vašim informacím se odmítám jakkoli vyjadřovat,“ řekla překvapená Petra a zavěsila telefon.

Náš zdroj však naznačuje, že se fotograf s Petrou dohodli svůj vztah zatím nezveřejňovat kvůli tomu, aby nezakřikli šťastný průběh těhotenství. O své sokyni v lásce prý dodnes neví ani novopečená matka Pavlína Hodková. Milenky pana Jana sice toleruje, ale jak se postaví k tomu, že se jejich společné dítě bude muset dělit o přízeň otce s dalším miminkem?

20.2.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.