Agáta Hanychová: Sníh jí znemožnil natáčení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Agáta Hanychová: Sníh jí znemožnil natáčení

Sexy Agátě se očekávané natáčení filmu vzdálilo kvůli nedostatku sněhu o devět měsíců.
Sexy Agátě se očekávané natáčení filmu vzdálilo kvůli nedostatku sněhu o devět měsíců. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Natáčení nového českého filmu Láska za milion se přesouvá na podzim. Původně se měl nový film režiséra Karla Janáka začít točit už během několika dní, jenže filmaře zradila příroda. Není sníh, a proto se začne točit až v listopadu.

Natáčení nového českého filmu Láska za milion se přesouvá na podzim. Původně se měl nový film režiséra Karla Janáka začít točit už během několika dní, jenže filmaře zradila příroda. Není sníh, a proto se začne točit až v listopadu.

V Lásce za milion se přitom měli objevit třeba Jiří Langmajer, Milan Šteindler, Linda Rybová či misska Agáta Hanychová (21). Právě dcera Veroniky Žilkové si ve filmu měla střihnout jednu menší roli. „Natáčení mě baví, zkusila jsem si to už před rokem ve filmu Crash road a teď jsem dostala nabídku na další film,“ směje se Hanychová. Jenže přírodě neporučíš a natáčení v zahraničí, kde sníh je, by vyšlo příliš draho. A tak se celé natáčení posouvá o devět měsíců. Hanychová, která měla hrát prodavačku v módním obchodě, z toho nadšená není, ale nic nezmůže. „Trochu jsem doufala, že budeme natáčet třeba v mé oblíbené Itálii, ale nakonec jsem to ani nenavrhla,“ smutní Agáta.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.