Finková vzpomíná na bolestivý rozchod s Genzerem: Promluvila o domácím násilí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Finková vzpomíná na bolestivý rozchod s Genzerem: Promluvila o domácím násilí!

Linda Finková
Linda Finková (Foto Aha! – Pavel Machan, ara )

Zpěvačka a moderátorka Linda Finková (46) je stále ještě vdaná za baviče Richarda Genzera (47). Ten jí svým odchodem k milence způsobil spoustu bezesných nocí. Finková se v tu chvíli musela připravit na to, že na všechno bude v budoucnosti sama.

„Na začátku jsem byla na všechno sama a bylo to těžké,“ vzpomíná Finková v magazínu Sedmička. „Geňa za dětmi ze začátku vůbec nechodil a já jsem z toho byla hodně špatná. Opravdu mi to trhalo srdce,“ pokračuje s tím, že děti na to tenkrát opravdu nebyly dobře. „Jediné, co jsem oplakala, byly naše děti, protože kdyby je v té době někdo viděl, tak by plakal taky.“

Zhruba po měsíci se ale všechno změnilo. Finková si prý uvědomila, že jí začíná nová životní kapitola. „Najednou mi došlo, že je na světě spousta žen, které nemají práci, nemají kde bydlet, nemají rodinu a přátele, kteří stojí při nich. Nebo že jsou ženy, které navíc zažívají domácí násilí. Mě Geňa nikdy nemlátil, to ani náhodou, takže jsem vlastně šťastná žena,“ dodová Linda. Zpěvačka má navíc už několik měsíců vážnou známost s podnikatelem Milanem, který si rozumí s oběma jejími dětmi. „Milan má své dvě vlastní děti. Holčičce je 19 a klukovi 24. Naše děti spolu vycházejí fantasticky, jsou jako bratři a sestry,“ raduje se Finková.

 



Přečtěte si
haha
2. 9. 2016 • 12:31

no v době kdy začala chodit s Geňou tak byla daleko slavnější než on...řadový tanečník z UNA.takže se zviditelňovat nepotřebovala ale s tou svatbou máte pravdu

denia
22. 7. 2014 • 09:11

Máte pravdu,svatba byla v přímém přenosu v TV,kde Genzer jen zíral co se děje.Evidentně svatbu neplánoval.Takže Finková jen sklidila co zasela - na ten podraz to vydrželo nečekaně dlouho.Každý je svého osudu strůjce,tak proč ty stížnosti do bulváru?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.