Exmanželka Zuzana a bývalý osobní tajemník: Spojilo je Paroubkovo odkopnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Exmanželka Zuzana a bývalý osobní tajemník: Spojilo je Paroubkovo odkopnutí!

První venkovní oběd Zuzany Paroubkové. Někdejší osobní tajemník jejího exmanžela vzal s sebou ženu a staršího syna
První venkovní oběd Zuzany Paroubkové. Někdejší osobní tajemník jejího exmanžela vzal s sebou ženu a staršího syna (Foto Aha! – Petr Novotný, ara)

Velkým kamarádstvím skončil vztah exmanželky Jiřího Paroubka (61, LEV 21) Zuzany (56) a někdejšího osobního tajemníka expremiéra Martina Vlasty (42, ČSSD). Spojilo je přitom jediné: Paroubkovo odkopnutí!

Sobota po poledni. U stolu před jednou z restaurací v pražských Stodůlkách obědvají dva muži a dvě ženy. Jednou z nich je bývalá manželka Jiřího Paroubka Zuzana. Nedávno jí operovali páteř a po čase se objevila na veřejnosti...
Nezajímaví nejsou ani její spolustolovníci. Zejména muž vedle ní. Někdejší Paroubkův osobní tajemník Martin Vlasta, kterého expremiér ještě před rozvodem se Zuzanou zasvěcoval do svých plánů. Málokdo by proto čekal, že právě z něj a první Paroubkovy ženy se stanou přátelé...


Kabelka na uklidnění
„Jejich vztah se v přátelství proměnil vlastně až poté, co se Paroubek od Vlasty distancoval. Do té doby jej paní Zuzana měla jen za poslíčka svého muže a poté exmanžela, který jí ve vyhrocených chvílích přivezl na uklidnění třeba novou kabelku,“ řekl Aha! zdroj blízký paní Zuzaně.

Milá ženská
Paroubková vztah k Vlastovi nekomentovala. Sdílnější nechtěl být ani někdejší Paroubkův tajemník. „Je to hodná, milá ženská. Občas se vídáme. Musím ale říct, že ji trápí, když na sebe poutá pozornost,“ snažil se deník Aha! přesvědčit, aby o společném obědě vůbec nepsal.
Nemoc a šáteček?
Obdobně se Vlasta snažil zdůvodnit ukončení spolupráce s Paroubkem. „To nebylo odkopnutí, jak se někdo snaží tvrdit. Měl jsem vážné zdravotní problémy a rozhodl jsem se odejít,“ uvedl ne moc přesvědčivě. A co na to řekl Aha! sám Jiří Paroubek? „S Martinem Vlastou neudržuji žádný kontakt. A s kým se má bývalá manželka přátelí, je její věc,“ uzavřel.

Chalupa za miliony je prázdná...
Občanské sdružení Zuzany Paroubkové koupilo před lety
pro děti z dětských domovů chalupu v Horní Malé Úpě. Dalo za ni více než
5 milionů korun, přičemž rekonstrukce podle místních přišla na dalších 14
milionů. I přesto dům zkolaudovaný před třemi lety dodnes zeje prázdnotou.
Děti tam nikdy nikdo neviděl. Sponzorům, které kdysi pomáhal shánět
i expremiér Paroubek, to ale zřejmě nevadí. Miliony nikomu nechybějí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.