Matka Bartošové promluvila o týrání: Jak to měl Rychtář s bitím Ivety? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Matka Bartošové promluvila o týrání: Jak to měl Rychtář s bitím Ivety?

Iveta svou matku neměla ani na svatbě. Není divu, nesouhlasila s ní.
Iveta svou matku neměla ani na svatbě. Není divu, nesouhlasila s ní. (Koláž Ahaonline.cz)

To, jak mluví paní Svatava Bartošová (74) o svém "zeťákovi" Josefu Rychtářovi (56), to si vulgární komediant z Uhříněvsi za rámeček nedá. Pochopitelně jde i o spor ohledně pohřbu, jenže maminka Ivety Bartošové (†48) promlouvá i o dalších věcech, a to se Rychtářovi do krámu rozhodně nehodí. Například o týrání dcery...

Rodinu by prý Iveta na pohřbu nechtěla!

Když Rychtář do Frenštátu telefonoval, vždy tvrdil, že je vše v pořádku. "Podle něho to bylo o.k. Vše bylo sluncem zalité. Ivetka pohubla, ale je v pohodě," přiblížila Svatava v Blesku způsob Rychtářovy komunikace. Svou tchýni i ostatní příbuzné nezapomněl pomluvit v médiích. "Nikdo nemůže popřít, že neměla dobré vztahy s rodinou. S matkou, sestrou ani s bratrem," vysvětluje sekuriťák na Super.cz  důvody, proč by si Iveta na svém pohřbu nejbližší nepřála.


Všechno měl naplánované

O tom, že Ivetu Bartošovou Josef Rychtář týral je matka přesvědčená. Nicméně si překvapivě nemyslí, že by byl odpovědný za časté podlitiny, které její dceru "zdobily". Naopak do smrti Ivety prý určitě zapletený byl. "Musel to mít naplánované. Vím, že ji nebil. Ale psychicky jí podle všeho týral určitě a chtěl si ji přivlastnit jen pro sebe. Já jsem nebyla vůbec ráda, když mi loni oznámila, že se chce vdávat."

Přečtěte si
asha10
9. 5. 2014 • 11:23

To chce panaka a zahulit si Komedianti vsicni

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.