Poslední slova Bartošové: Přijeď, mám strach, něco se stalo! Přežila Iveta své narozeniny?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Poslední slova Bartošové: Přijeď, mám strach, něco se stalo! Přežila Iveta své narozeniny?!

Iveta Bartošová a její podivné fleky na tvářích.
Iveta Bartošová a její podivné fleky na tvářích. (Foto Aha! – Roman Souček, Facebook )

Tady se stalo něco, co překračuje běžný rámec excesů výstřední dvojice Iveta Bartošová (48?) a Josef Rychtář (55). Džambulka zmizela ze světa za dosud neobjasněných okolností a obavy trochu trhlého Zdeňka Macury (39), jakoby se začaly do písmene naplňovat! Rychtář totiž není schopen uspokojivě vysvětlit, kde Bartošová je, případně plácá scestné bludy. Pomátl se již docela?

Domácí násilí?

Začalo to rušením plánovaných koncertů, pokračovalo pondělní ostudou na veřejnosti, kdy se Iveta Bartošová ukázala naposled s podlitinami v obličeji, nápadně připomínajícími modřiny. V úterý měla Iveta oslavit narozeniny, ale o tom, co se skutečně dělo, víme zprostředkovaně od vyhlášeného násilníka a jejího manžela Rychtáře.


Volání o pomoc

Naprosto děsivě zní svědectví kamaráda, který v posledních dnech dostal od Ivety několik zoufalých sms zpráv a Blesku dokonce poskytl šokující nahrávku. "Prosím, potřebuji pomoc, ale nemůžu teď mluvit. Potřebuji, abys ke mně přijel a pomohl mi. Mám strach, něco se stalo," zní sugestivně hlas Bartošové ze záznamu.
Lži a zase jen lži!

Josef Rychtář se k celé věci staví naprosto nepochopitelně. Vytrvale před novináři Ivetu zapírá, nikdo ji nesmí vidět a na konfrontaci se zjištěnými fakty reaguje jako šílenec! "To je k smíchu, nic se neděje," tvrdil s křečovitým úsměvem a pobledlou tváří. Následovaly výmluvy, které se ukázaly jako nepravdivé. "Je u kadeřnice, vrátí se za hodinu", mlžil, aby vše za chvíli popřel s tím, že je u kamarádky. " Všechno je tak, jak má být, Iveta je doma. Vaří a nemá čas," vymýšlel si dál.
Zrůdný žert vystrašeného muže

Jenže v domě evidentně nikdo kromě Rychtáře není, a když ho opouští, vše zajišťuje alarmem. Proč asi, když je podle něj Iveta doma. Bohužel o celé situaci vypovídá i zrůdná hláška podezřelého majitele bezpečnostní agentury! "Klidně napište, že jsem ji zabil a zakopal za domem. Celkem bych potřeboval zrýt zahradu," vysoukal ze sebe značně nejistý člověk s uhýbavým pohledem, který se dušoval, že Ivetu ochrání před vším zlem.



Přečtěte si
asha10
8. 6. 2014 • 09:24

Tak starosti a problémy nikomu nepridá ze Davide Habrmane,Jan Vesely , Petr Dvořák - proč se vydáváte za muže když jste žena O.O

ferdinand6
11. 4. 2014 • 22:08

Asi jí Rychta k narozeninám zmydlil, tak čekají až splaskne.

ferdinand6
11. 4. 2014 • 22:07

Souhlasím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.