Pavla Lišku nachytali se slavnou milenkou: Noční techtle mechtle, to ano, ale na veřejnosti se za ni stydí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pavla Lišku nachytali se slavnou milenkou: Noční techtle mechtle, to ano, ale na veřejnosti se za ni stydí!

A už je to venku - Pavel a Bára jsou milenci!
A už je to venku - Pavel a Bára jsou milenci! (Foto: Aha! - Petr Novotný, Pavel Mazáč, koláž Ahaonline.cz)

Dlouho truchlit po rozvodu nevydržel. Podivná postavička českého filmu Pavel Liška (42) se rozhodl vyhledat utěšitelku, která porozumí jeho svérázným myšlenkovým pochodům. A nemusel hledat dlouho, protože nejen svou náruč mu rozevřela stoupající hvězdička béčkových seriálů Bára Poláková (30).

Vždycky to odnesou děti

Nešťasný Pavel Liška propadl děsivým chmurám a bezbřehému zoufalství poté, co mu dala vale jeho velká láska Kristýna Liška Boková (32), taktéž nepostradatelná herečka. Společně přivedli na svět synka Samuela (8), který se snad z nerozumu rodičů v dospělosti poučí a výrazněji ho neúplná rodina nepoznamená.


Bára utěšitelka

Nyní však má Samuelův tatínek jinou zábavu, než se handrkovat s maminkou. Hraje si s jinou paní, ale moc se tím nechlubí. Podle časopisu Spy na veřejnosti dělá, že je mu Bára lhostejná. Je dokonce tak mazaný, že když ho novináři nachytali, jak si vede novou oběť, aby jí zasvětil do tajů lásky, oddělil se od milenky u taxíku a do svého bytu v Praze 8 pokračoval sám. To je ale liška! Co myslíte, sešel se páreček hned za rohem znovu?



Přečtěte si
fiva
28. 3. 2014 • 14:52

To je fakt dobrý! Radši problematickou fotku odstraníte, než abyste to opravili. Je to asi lehčí, opravit dá větší práci.

malejavelkej
28. 3. 2014 • 12:40

No výborně, nepoznáte Ondru Brzobohatého od bývalého přítele Báry Tomáše Měcháčka (který je v tv reklamě každou chvíli). Takže asi veškeré info o vztahu bude "šílená" pravda. Nevím, proč by měl byt Pavel Liška podivná postavička a Bára hvězda béčkových seriálů.

fiva
28. 3. 2014 • 11:46

Vy neznáte Ondřeje Brzobohatého? Čtete vůbec popisky k fotografiím nebo jste fakt tak neznalí, ale to pak se nemáte pokládat za novináře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.