Podhůrský je houslista! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Podhůrský je houslista!

Podhůrský bravurně zahrál úryvek z Beethovenovy Ódy na radost až překvapil i samotného Pavla Šporcla.
Podhůrský bravurně zahrál úryvek z Beethovenovy Ódy na radost až překvapil i samotného Pavla Šporcla. (: Top TV)

PRAHA - Televize Top TV stále hledá vhodného moderátora pro svůj společenský magazín Top Show. Po Hance Čížkové (53) a Tomáši Fílovi (29) se stal dalším kandidátem herec Zdeněk Podhůrský (47), který na »Topce« natáčel svůj první díl.

Televize Top TV stále hledá vhodného moderátora pro svůj společenský magazín Top Show. Po Hance Čížkové (53) a Tomáši Fílovi (29) se stal dalším kandidátem herec Zdeněk Podhůrský (47), který na »Topce« natáčel svůj první díl.

Jako hosta si do studia pozval houslového virtuosa Pavla Šporcla (33), který mu přichystal velké překvapení. Přinesl si totiž své housle a apeloval na něj, aby něco zahrál. Přestože Podhůrský housle nedržel v rukou spoustu let, všechny překvapil, když bezchybně zahrál úryvek z Beethovenovy Ódy na radost. Zpočátku rozpačitý houslista nakonec Zdeňkovo vystoupení se shovívavým úsměvem zhodnotil: „Hrál jsi to krásně!“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.