Nightwork budou koncertovat v zahraničí! Víme kde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nightwork budou koncertovat v zahraničí! Víme kde!

 (Foto Blesk – Pavel Machan, Martin Hurda, Facebook)

Kapela Nightwork se rozhodla pro pauzu ve spolupráci, ale jelikož kluci drží své slovo, máte díky Frekvenci 1 možnost zažít nejen jejich jedinečný koncert v Alpách, které se na čtyři dny promění v české centrum zábavy.

Už voskujeme skluznice. I přes naší odstávku plníme dohody a tedy bereme lyže, teplé oblečení a můžete nás vidět v Rakousku! Na každý den v termínu 26. - 30.března připravuje tým rádia Frekvence 1 show plnou hudby a zábavy.  Na čtyři dny vyroste 400 km od českých hranic takové české alpské centrum,“ říká Jakub Prachař ke koncertu, který se netradičně odehraje v zahraničí v rámci projektu známého rádia a cestovní kanceláře Tempo Tours Praha. Společně s  Nightwork zde vystoupí i kapela Chinaski, Marek Ztracený a řada oblíbených českých Dj´s.

 

Kromě večerních koncertů pořadatelé připravili i další bonusy ve formě skitestů, školy telemarku a soutěžního obřího slalomu. Pro maximální pohodlí bez jazykové bariéry bude veškeré služby a asistenci zajišťovat český tým.

A že se nejedná o žádnou VIP akci potvrzuje i Vojta Dyk: „Účastnit se může každý. Místo pro sebe, rodinu či celou partu si zájemci mohou už nyní rezervovat v cestovce. Jen si nezapomeňte místa zařídit včas, jediným omezením je kapacita. Těšíme se na všechny na pódiu i na sjezdovce!“

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.