Hvězda Cest domů Alois Švehlík vyhrává nad rakovinou: Vrátil se mu hlas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Cest domů Alois Švehlík vyhrává nad rakovinou: Vrátil se mu hlas!

Alois Švehlík má díky uzdravení chuť do práce.
Alois Švehlík má díky uzdravení chuť do práce. (Foto pro Aha! – Herminapress.cz)

Pokořil zákeřnou nemoc! Alois Švehlík (74) po druhé operaci rakoviny štítné žlázy ztratil hlas a v seriálu Cesty domů to pro něho jako pro docenta Bernáta znamenalo konečnou. Švehlík to ale nevzdal. Podstoupil další operaci a už zase mluví!

Byl to právě jeho charismatický hlas, který ho vždy identifikoval hned při prvním slově. Proto se Švehlík v prosinci podrobil unikátní operaci, při které mu posunuli jednu hlasivku. Zákrok se zdařil, ale nikdo nevěděl, zda-li se mu hlas vrátí. Až po několika dnech si oddychli.

Přesně na Štědrý den ze Švehlíkových úst zněl znovu český Jack Nicholson (76). A Aha! se o zdárné operaci přesvědčilo na vlastní uši. „Už jsem to zase já,” konstatoval do telefonu šťastný Švehlík, který se chce co nejdřív objevit na obrazovce. „Pokud mne budou Cesty domů chtít, rád se vrátím,“ svěřil herec. Primácký seriál se nemůže představitele docenta Bernáta dočkat. Nic tomu nebrání, protože z vězení ho propustili a může se odvíjet další děj. „Je to nádhera. Lojzik je teď naprosto zdravý,” jásá režisér Cest domů Jiří Adamec (65). „Věděl jsem, že ten jeho chraplák zase uslyším,“ řekl. Do seriálu by měl Švehlík naskočit ještě před létem.



Přečtěte si
fizi
9. 2. 2014 • 08:33

Také přeji hodně zdraví a gratuluji k vítězství nad tou mrchou.Už se vraťte do Cest,bez Vás to jaksi není ono.

evicka55
9. 2. 2014 • 06:55

Sláva,vyhrál.Moc mu to přeji,je to výborný herec a v Cestách domů hrál suprově. Ještě hodně krásných rolí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.