Tajemství Jana Hartla: Má milence! A možná i dva... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajemství Jana Hartla: Má milence! A možná i dva...

Jan Hartl
Jan Hartl (: archiv)

PRAHA – Tak to je šok! Herec Národního divadla Jan Hartl (54), kterého proslavily role zootechnika z filmu Vesničko má středisková, či instalatéra z komedie Holky z porcelánu, je na chlapy! Už řadu let žije s milencem. Protože se ale bojí svou odlišnou sexuální orientaci dát najevo, svoji lásku k mužům skrývá.

Jeho životním partnerem je údajně kolega z Národního divadla Rudolf Stärz (61). Herec malých rolí, poměrně neznámý, který vystřídal za svou kariéru několik divadel. Třeba ve hře Národního divadla Sluha dvou pánů hraje roli Číšníka. „Tady je to veřejným tajemstvím, žijou spolu už léta a snad jim to i klape. I když nevím, říká se, že těch chlapů prošlo životem Honzy Hartla víc,“ prozradil Aha! jeden z umělců ze souboru Národního divadla.

Podle lidí z Hartlova okolí se ale nedávno objevil po jeho boku jiný herec. Tajně se prý schází i s Martinem Švermou, s nímž hraje dokonce ve hře Revizor. „Viděl jsem je spolu i odcházet z divadla. Dokonce jsem je potkal také v obchodě. Honza z toho byl dost rozladěnej,“ prozrazuje jeden z jeho kolegů.

Jan Hartl, který vždy působil velmi zakřiknutým dojmem tichošlápka, prý stále sám v sobě tak trochu řeší, kam vlastně patří. Před časem byl dokonce viděn v prodejně s dámským prádlem, kde si zaujatě prohlížel podprsenky a kalhotky…

Hartl patřil kdysi k nejoblíbenějším českým hercům, teď se už ale řadu let v žádném televizním seriálu ani filmu neobjevil. Nabídky na role odmítá, stejně jako žádosti o rozhovor.

„Honza neměl nikdy štěstí u žen, vždycky ho jen využívaly. Je nesmírně citlivej a snad i proto je takovej, jakej je. Víte, co myslím… Jinak je to ale skvělej kluk a úžasnej kolega. To, že má slabost pro muže, vím už léta. Jen se o tom prostě zatím nemluvilo,“ prozradila i jedna z velmi známých hereček z Národního.

Jan Hartl tak patří k podobným typům jako býval Eduard Cupák. I toho ženy zbožňovaly, ale on sám se cítil v ženské náruči, pokud ho tam poslala divadelní nebo filmová role, jak kdyby ho položili do mraveniště. Eduard Cupák prostě patřil k těm krasavcům, o kterých si mohou ženy nechat jen zdát. Také o Jana Hartla by se jistě nejedna prala, všechny mají ale smůlu. Jeho srdce patří jinému…

5.2.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.