Vypátrali jsme manželky českých herců! Mrkněte na ženu Langmajera nebo Donutila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vypátrali jsme manželky českých herců! Mrkněte na ženu Langmajera nebo Donutila!

Jiří Macháček (47) a Kristina
Jiří Macháček (47) a Kristina (Foto ara)

Věděli jste, jak vypadá choť Miroslava Donutila? A s kým večerí Jiří Langmajer? Vypátrali jsme to! A prostřednictvím kartářky Stanky Kočkové alias Helen Stanku (35) odhalili i jejich povahy!

Martin Dejdar (48) – Daniela

Je vystudovaná právnička. Nyní je ženou v domácnosti. „Na jednu stranu mi práce chybí, ale stále převažují klady,“ nechala se slyšet Daniela.

Helen Stanku: Má sklon k tomu vše dotahovat k dokonalosti. Je přátelská a srdečná, miluje pohyb, je velmi houževnatá a inteligentní, z ničeho nedělá tragédii. Nevýhodou je, že bývá neústupná.

Hodnocení: Vyrovnaný vztah.

Miroslav Donutil (62) – Zuzana

Jejich manželství trvá už téměř 38 let. Výročí slaví 30. prosince a vždy je z toho velká romantika. Herec svoji paní odměňuje konvalinkami, ona mu to oplácí prvotřídní péčí. „Uznejte sehnat konvalinky v tuhle dobu je velká práce,“ svěřila se pyšně Zuzana Donutilová.

Helen Stanku: Pragmatická vůdkyně. Je perfekcionistka a málo co nechá náhodě. Je to ona, která uzemňuje skvělého, i když duší bohémského herce.

Hodnocení: Ví, co je pro něj dobré.

Roman Skamene (59) – Renata

Jsou spolu už skoro třicet let. A paní Romana si s hercem, který se rád napije, užila své. „Někdy je to těžké, ale cítím, že s ním budu do konce života,“ prozradila. Jeho opilecké úlety mu prý odpouštějí i jejich děti. „Ale díky tomu, co občas provádí, u nich nemá naprosto žádnou autoritu,“ pokrčila rameny.

Helen Stanku: Šikovná, cílevědomá, má ráda hezké věci, disciplínu a pořádek. Je to žena s velkým srdcem a pro chvílemi ztraceného herce je pevnou skálou.

Hodnocení: Pevnost.


Jiří Langmajer (47) – Kamila

Herec je velký sukničkář a paní Kamila, aby snad měla svatozář. Jeho postelí už prošla například Ivana Jirešová, Pavla Faltýnová či Adéla Gondíková. Přestože už se několikrát schylovalo k rozvodu, Langmajer svoje úlety vždy ustál a manželku ukecal.

Helen Stanku: Je nositelkou světla a i přes zdánlivou křehkost oplývá velkou duševní silou. U paní Lucie mluvíme o jemné a citlivé ženě se značnou sociální inteligencí. Se svojí jemnou povahou vyvažuje Langmajerovu dominanci.

Hodnocení: Jemnost nade vše.

Jiří Macháček (47) – Kristina

S hercem a zpěvákem Jiřím Macháčkem se animátorka Kristina Dufková seznámila v jednom z barů v Písku. Ve městě tehdy studovala, on tam přijel hrát divadlo. Byl zábavný a pohotový. „Mám tu jeho bleskovou pohotovost ráda,“ uvedla Kristina.

Helen Stanku: Idealistka, ale také dobrá vyjednávačka. Je skvělá parťačka. Má smysl pro rodinné zázemí a to zrozenec ve znamení raka velmi potřebuje. Dokáže se naladit na emocionální energii, kterou Macháček vydává a on jí za to miluje.

Hodnocení: Dobrá vyjednávačka

Zdeněk Srstka (78) – Alena

Po prvním rozvodu to vypadalo, že už se Srstka nikdy neožení. Nakonec do toho »praštil« po pětačtyřicetileté pauze, před pěti roky znovu. „Manželka je sluníčko, takový rozesmátý vtip. Když něco chci, má takové vkusné odpovědi: Nejsem chobotnice! Ale máme se pořád rádi,“ uvedl s úsměvem Zdeněk. Přestože je jeho paní o patnáct let mladší, rozhodně ji nezanedbává. „Manželské povinnosti si plní velmi svědomitě,“ prozradila paní Alena.

Helen Stanku: Učitelka rovnováhy, pomáhá lidem okolo sebe. Paní Alena to neměla v životě vždycky jednoduché a lecčím si prošla. Je rovná a přímá. Se Zdeňkem, který jako správný zrozenec Vah, hledá vyrovnanost, tvoří ideální pár.

Hodnocení: Ideál.

Zdeněk Svěrák (77) – Božena

Navenek působí jako strážce morálky, takový svatoušek ovšem Svěrák není. Když se natáčel film Jako jed (1985), bláznivě se zamiloval do své o hodně let mladší kolegyně, slovenské herečky Ivony Krajčovičové. Bůhví jak by to dopadlo, kdyby mu city opětovala. Podle pamětníků byl Svěrák ochotný kvůli ní opustit i rodinu.

Helen Stanku: Výborná vyjednávačka, která dosahuje úspěchů. Je to silná osobnost, která svého muže ve znamení Berana dokáže podpořit.

Hodnocení: Podporovatelka.


Miroslav Táborský (54) – Kateřina

Od svatby uplynulo jednadvacet let, spolu jsou o tři roky déle. „Okouzlila mě tím, že je sympatická a pohledná,“ přiznal herec. Vidí se ale tak málo, že jsou si moc vzácní na hádky. Jednou ale prý prošli takovou krizí, která málem znamenala rozvod. „Viníkem rozepří bývám já. Jsem horká hlava. Tehdy to bylo po prvním roce manželství, kdy jsem měla pocit, že mám méně svobody,“ uvedla otevřena Kateřina.

Helen Stanku: Myslitelka, vládne skvělým intelektem. Jsi přirozeně zvídavé a průbojné. Žena štíra Miroslava Táborského je toho jasným důkazem. Tato sympatická dáma má pod čepicí, jejich vztah je dynamický a dalo by se říct, že každý chvilku tahá pilku.

Hodnocení: Průbojnice.

Oldřich Vlach (72) – Jana

„Ženil jsem se v roce 1976. Docela pozdě, byl jsem starej mládenec. Na tehdejší dobu, kdy se kluci ženili brzy, jsem byl rarita. Porušil jsem ustálené zvyky, ale jsem velice spokojen. Moje paní vystudovala přírodní vědy a většinu profesního života strávila na gynekologii výzkumem určitého druhu nádorového bujení. Odešla pak kvůli mně do předčasné penze, neboť jsem vážně onemocněl. Děti nemám, ani žádné levobočky, nikdo se ke mně nehlásí, alespoň o žádných nevím,“ uvedl s úsměvem herec.

Helen Stanku: Výborná organizátorka, pečovatelka, správkyně. Je soucitná a dobrosrdečná, disponuje smyslem pro obchod. Paní Jana je dáma s velkým rozhledem a s velkým srdcem, co dává jejich vztahu potřebný náboj.

Hodnocení: Umí naslouchat svému muži a dělá to po svém.

Michal Dlouhý (45) – Zuzana

Herec je už sedmým rokem šťastně v chomoutu. Se Zuzanou se seznámil před deseti lety na tenise, kdy ho s pivem a cigaretou v ruce jeho budoucí láska suše okomentovala slovy: „Tohle s námi bude hrát tenis?“ Dlouhý to neměl vůbec snadné, o ruku ji žádal hned třikrát.

Helen Stanku: Umí být báječnou oporou. I přes romantické vzezření dokáže být i nezávislou a průbojnou štikou. Je skvělý stratég. Nechává se zahrnovat láskou a pozorností svého muže, který v ní našel svoji princeznu. Má bystrý úsudek.

Hodnocení: Štika.



Přečtěte si
svatadala
8. 12. 2015 • 09:09

Je to nepochopení, pan Langmajer má krásnou a noblesní manželku a zahazuje se s odpornou vychrtlou mužatkou Gondíkovou, to je dost fuj představa. Ani opřít kolo.

babatomanija
4. 5. 2015 • 11:09

Asi to zvládli všechny nějak lépe než Gottka. Nemusejí být za hvězdu.....

kuniksicht
4. 5. 2015 • 01:26

Jezismarjaaaaa, co to ten Dejdar ma za tricko....vypada jak nejakek poboznej mexikan s panou Marii nebo, co.........

redlipstick
30. 3. 2014 • 21:57

Tak ať si Zuzka toho svýho Míru hlídá o něco víc. To že už na těch svých zájezdech donutil k pokleslým činnostem mraky žen, ji nezajímá? Možná je i vlastně ráda, že je chvíli pryč z baráku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.