Utajované manželky slavných herců: Takhle vypadají české paní »Columbové«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Utajované manželky slavných herců: Takhle vypadají české paní »Columbové«!

Otakar Brousek starší (89) a Ludmila (na snímku zcela vpravo); Otakar Brousek mlaší (56) a Helena (po jeho pravici)
Otakar Brousek starší (89) a Ludmila (na snímku zcela vpravo); Otakar Brousek mlaší (56) a Helena (po jeho pravici) (Foto ara)

Také vás někdy napadlo, jak asi vypadá manželka herce Pera Nárožného nebo drahá choť Václava Postráneckého? Nejen tito slavní herci totiž své drahé polovičky před světem většinou ukrývají. Ne snad, že by byly tak škaredé, jen je chtějí uchránit před zvědavými pohledy veřejnosti. Nám se podařilo některé z nich nejen nafotit, ale dokonce prostřednictvím kartářky Stanky Kočkové alias Helen Stanku (35) odhalit i jejich povahy! Tak kdo má doma semetriku a kdo anděla strážného?

Petr Nárožný (75) – Iva

Doma je prý pedant a puntíčkář. Jeho manželka Iva, původním příjmením Černá, mu porodila dvě děti, syna Petra a dceru Kateřinu. Když se dozvěděl, že je jeho syn gay, přestal se s ním bavit a chtěl ho dokonce vydědit. Iva se však za syna postavila a Nárožný změnil názor. Dnes už jsou jejich vztahy opět pohodové.

Helen Stanku: Skvělá pozorovatelka a objevitelka. Paní Iva má nejen nadhled, ale také notnou dávku humoru a je i důvtipná. Se svým manželem se jako dvě podobné energie často dostávají do střetu názorů a to je jejich motor.

Hodnocení: Umí mít i ostrý jazyk.

Vladimír Brabec (79) – Naďa

Co o ní řekl: „Jsme spolu už 58 let a musím říci, že jsem si vzal ženu, kterou miluju. Samozřejmě, že byly i bouřky, ale důležité je umět si odpouštět. Ta láska v podobě člověčenství, ta souhra a životní vztah… Máme se dneska, jak stárneme, čím dál raději.“

Helen Stanku: Má vůdčí talent, patří k novátorkám, nezávislým organizátorkám. Je to jemná dáma, která však našla recept na to, jak zkrotit temperamentního Býka, tedy Vladimíra Brabce.

Hodnocení: Společný smysl pro krásu a umění.


Otakar Brousek starší (89) – Ludmila

Co o ní řekl: „Když jsme se poznali, byla moje žena krásná, a je dodnes. Obdivuji její krásu a především oči. Navíc je velice moudrá a cílevědomá. Je mým rytmem života.“

Helen Stanku: Byl jí dán do vínku úspěch, je ale také idealistka a misionářka. Kultivovaná dáma, která dokáže být i ženou do nepohody, má ráda lidi, život a vše zajímavé kolem sebe. Výraz očí hovoří o tom, že uznává duchovní hodnoty. Pro svého muže je výhrou, neboť stojí za svým manželem a spoustu starostí řeší tak, aby měl její muž co nejvíce klidu a prostoru pro své povolání a zájmy.

Hodnocení: Houževnatá dáma v pozadí.

Otakar Brousek mladší (56) – Helena

Jeho první manželkou byla herečka kladenského divadla Zuzana Mixová, se kterou má děti Báru a Ondřeje. Jeho druhá manželka se jmenuje Helena a je tanečnicí.

Helen Stanku: Dobrosrdečná paní na svém místě, ale nenechte se klamat tím, že se s ní dalo jen tak klidně mávat. Tato dáma totiž ví, co chce a pokud to má, je skvělá ve své roli.

Hodnocení: Umí vytvořit zázemí.

Petr Rychlý (48) – Jana

Jeho první manželkou byla herecká kolegyně Pavla Vojáčková. Rozvedli se tajně před devíti lety. Ani jejich nejbližší o tom nevěděli. Stejně utajeně proběhla i hercova druhá svatba. Ano bývalé úspěšné tenistce Janě Pospíšilové řekl dva roky na to.

Helen Stanku: Má smysl pro organizaci, obchod, přehled o všem dění okolo, jsou oblíbené ve svém okolí. Je to dáma, která ví, jak dosáhnout svého, je zdravě průbojná, zažila si však i těžké chvíle, kdy potřebovala pomoc a podporu nejbližších.

Hodnocení: S Janou není nuda.

Jaromír Hanzlík (65) – Lenka

Současnou partnerku Lenku znal už spoustu let, ale na společný život si museli pár let počkat. Herec totiž odešel do Švýcarska za Danou Maurhoferovou a vyženil dvě dcery. Manželství však dlouho nevydrželo. Když pak znovu v Čechách potkal Lenku, přeskočila jiskra a láska byla na světě. Paní Lenka provozuje krámek s čaji a vonnými bylinami.

Helen Stanku: Vnímavá, pracovitá, společenská, vyvážená, spolehlivá. Ale také umí vytáhnout své drápky, pokud se jí něco nezdá.

Hodnocení: Velké sluníčko.


Miroslav Krobot (62) – Hana

Seznámili se už na studiích a mají spolu tři děti, dva syny a dceru Lenku, která pokračuje v herecké tradici. V devadesátých letech se s manželem Z Olomouce odstěhovala do Prahy.

Helen Stanku: Hany jsou šikovné, průbojné, krůček po krůčku jdou ke svému cíli, ale přitom vědí, kde je jejich místo. Vyzdvihla bych u ní životní nadhled a optimismus, který herec potřebuje.

Hodnocení: Šikulka.

Vladimír Kratina (61) – Jitka

Řekl o ní: „Moje manželka je vyučená zdravotní sestra, ale vždycky měla odpor k nemocnici, takže dělala takové kuriózní věci, jako třeba inspektorku výtahů nebo s hloubkové inventury obchodů – dostávali peníze navíc za to, že třeba zametli nějaké nesrovnalosti. Pracovala i jako vychovatelka a teď už přes dvacet let v domácnosti.“

Helen Stanku: Odvážná, empatická, nositelka pravd. Je to žena do nepohody, s nevšedním pohledem na svět. Právem tam harmonizuje s rybou Vladimírem s introvertními sklony a zálibou ve všem tajemném.

Hodnocení: Je jeho hvězdičkou.

Václav Postránecký (70) – Helena

Manželkou Václava Postráneckého je o čtyři roky mladší tanečnice Helena, která se také objevila v několika filmech. Mají spolu syna a dceru.

Helen Stanku: Jméno Helena přináší svým nositelkám slávu, úspěch, potřebu volnosti, práci pro vyšší ideje. V tomto případě je tato dáma pečlivou ochránkyní pohody a rodinného krbu. Je inteligentní, chytrá, vnímavá i tolerantní. Ona je tím pověstným krkem, který jemně otáčí s Postráneckého hlavou.

Hodnocení: Hlava rodina.

Ondřej Vetchý (51) – Irena

Z bývalého vztahu už má dospělou dceru. S půvabnou Irenou po devatenácti letech vztahu další dvě děti.

Helen Stanku: Pokud něco nemůže řídit, dělá to zpovzdálí. Je dobrá ve strategii a vyjednávání. Manželka pana Ondřeje, který je ve znamení Býka, je energická, rozhodná, dokáže ho vyburcovat k činům a nenechá ho usnout na vavřínech.

Hodnocení: Hnací motor.



Přečtěte si
hrabenkaostrovinova
16. 12. 2013 • 22:58

Jen hlupáka napadne hodnotit zevnějšek na prvním místě . Ty asi dopadneš hodně bídně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.