Krajčo & Poulíčková: Někdo o nás lže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krajčo & Poulíčková: Někdo o nás lže!

Richard Krajčo se nyní věnuje propagaci nového internetového portálu se stahováním hudby »i-legalne.cz« a na podzim se chystá vydat se svou kapelou Kryštof Best of album.
Richard Krajčo se nyní věnuje propagaci nového internetového portálu se stahováním hudby »i-legalne.cz« a na podzim se chystá vydat se svou kapelou Kryštof Best of album. (Aha!: Marek Pátek)

RAHA – Zpěvák Richard Krajčo (28) s přítelkyní, modelkou Martinou Poulíčkovou (27) jsou pěkně naštvaní. Oba totiž shodně tvrdí: „Někdo o nás roznáší hnusné pomluvy, že máme ve vztahu problémy. To ale vůbec není pravda!“

Zpěvák Richard Krajčo (28) s přítelkyní, modelkou Martinou Poulíčkovou (27) jsou pěkně naštvaní. Oba totiž shodně tvrdí: „Někdo o nás roznáší hnusné pomluvy, že máme ve vztahu problémy. To ale vůbec není pravda!“

Pomluvy se přitom začaly šířit asi před týdnem. „Někdo teď o nás začíná roznášet lži, kterých se s chutí chytnou kdejaké noviny. Myslím, že našemu vztahu někdo nepřeje, a proto nám chce pomocí pomluv ublížit,“ svěřila se nám Poulíčková, která s Krajčem chodí asi půl roku.

Podle některých lidí se totiž jejich vztah rozpadá a Richard teď »randí« s frontmankou skupiny Peha Katarínou Knechtovou (25), se kterou strávil měsíc na turné. To však Krajčo razantně odmítá. „To je hloupost. Katka je fajn holka, ale nic víc mezi námi není,“ tvrdí zpěvák. „S Richardem jsme pořád a šťastně spolu,“ dodává bez záchvěvu pochybnosti v hlase Poulíčková. Richardovi, který se kromě muzikantství věnuje i kampani pro úspěšný internetový obchod s hudbou »i-legalne.cz«, totiž věří snad ještě víc než kdy předtím.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.