Měla Gotta, Polívku i Freje: Dnes má Evelyna Steimarová důchod 3900 korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Měla Gotta, Polívku i Freje: Dnes má Evelyna Steimarová důchod 3900 korun!

Evelyna Steimarová měla velmi blízko k řadě slavných mužů.
Evelyna Steimarová měla velmi blízko k řadě slavných mužů. (Aha! - J. Krušina, M. Pátek, M. Hurda, TV Prima)

Někdejší idol mnoha mužů Evelyna Steimarová (68) byla vždy svérázná a originální. S muži to uměla a málokdo jí odolal. Karel Gott, Boleslav Polívka, Ladislav Frej, Zdeněk Rytíř a mnoho dalších. Oldřich Vlach, když s ní měl natáčet postelovou scénu, celý se chudák osypal červenými fleky. Dnes by se bez podpory rodiny těžko uživila.

Čím to, že na ní muži tak brali? "S mužskými jsem si mohla dělat, co jsem chtěla, ale určitě to nebylo krásou.  Že prý jsem vtipná," prozradila kouzlo své přitažlivosti Steimarová v rozhovoru pro magazín Dnes. "Krásná ženská, když je hloupá, to platí i u chlapů, vás začne nudit," říká paní Evelyna. Přese všechny úspěchy s muži má dnes seniorka neuvěřitelně nízký důchod, což jí donutilo k návratu ke hraní. V současnosti má roli ve filmu Modelky s.r.o.


"Okolnosti donutily Dalibora housti. Mám důchod 3900. Jednou jsem si řekla, že budu držet hladovku. Už v pět odpoledne mi začalo být špatně z hladu. Tak jsem vzala trochu mouky, kmín, sůl, upekla jsem si placičky, mazala si je džemem, jedla jsem to dva dny. Nebýt kolikrát Aničky (dcery Anny Polívkové - pozn. red.)...", posteskne si seniorka. "Ale Anička je hodná, vždycky se ptá: Maminko, máš nějaký korunky?"



Přečtěte si
mnpv
6. 11. 2016 • 19:03

Pokud nejsou hloupí, šetří a investují. Státu odvádějí co nejméně, to se dá pochopit.

mnpv
6. 11. 2016 • 18:58

Aspoň má na co vzpomínat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.