Retardovaný Jaroušek z Počátků: Postřelili ho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Retardovaný Jaroušek z Počátků: Postřelili ho!

Martin Písařík alias Jaroušek.
Martin Písařík alias Jaroušek. ( Foto pro Aha! – archiv TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Křik, strach, krev a bolest. Tohle si prožil herec Martin Písařík (34) alias retardovaný Jaroušek v seriálu Doktoři z Počátků.

Scenáristé ho opravdu nešetří. „Jednou už málem uhořel, pak se stal obětí vydírání a teď bude dokonce postřelen,“ prozradil zdroj z natáčení s tím, že Jaroušek nebude zraněn záměrně, nýbrž vinou špatné manipulace se zbraní.
Kdo ho postřelil a jestli přežije, to se dozvíte už v příštím dílu seriálu na TV Nova.



Přečtěte si
frannes
24. 10. 2013 • 19:28

Na Počátky se dívám celkem rád ,autoři by si měli prostudovat zákon o obcích pokud někdo rezignuje nebo je neschopný funkci vykonávat nastupuje náhradník(další na kandidátce),je jasné ,že takto to bylo zábavnější ale neodpovídá to realitě, buď volba celého zastupitelstva nebo jak jsem řekl.Naučná stezka se dá pořídit za pár tisíc, na koupaliště by zas milion nestačil, jinak dobrý.

miap
24. 10. 2013 • 17:56

Hlavne at z tohoto zabavneho serialu neudelaji podobnou retardovanou ptakovinu jako z Cest domu. Nechapu, jak jsem mohla ztratit nekolik desitek hodin sledovanim uboheho serialu, jehoz tvurci se domnivaji, ze kazdy divak je nemyslici idiot. Az na tu "naucnou stezku" jsou Pocatky dobre.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.