Hvězda Počátků Michaela Sejnová: Matka ji nutí k potratu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hvězda Počátků Michaela Sejnová: Matka ji nutí k potratu!

Michaela Sejnová
Michaela Sejnová (Foto TV Nova )

Mladičká Markétka, kterou hraje Michaela Sejnová, má v seriálu Doktoři z Počátků pořádné trable. Zjistila, že je těhotná a nikdo jí není ochotný pomoci. Matka ji nutí k potratu a její přítel ji zbaběle opustil.

V seriálu není o dramatické momenty nouze. Markétka se svoje rostoucí bříško snažila tajit co nejdéle a nakonec šla s pravdou ven. Svěřila se babičce, kterou hraje Lenka Termerová i matce, jež představuje Pavlína Mourková. Ta ale nekompromisně nutí dceru k potratu.

Zoufalou Markétku nepodrží ani přítel, se kterým otěhotněla. Ten nechce o celé záležitosti ani slyšet a vypadá to, že opuštěná dívka skončí jako svobodná matka. Jak tohle všechno dopadne?



Přečtěte si
mandat
16. 10. 2013 • 18:37

Matka ji urcite nenuti, jen ji rekla, co ji ceka, kdyz se rozhodne byt svobodna matka. Kdo se bude o dite starat, kdyz ona chce delat karieru ? Kdo je bude zivit, kdyz kariera nevyjde? A proc nebyla opatrnejsi, mela pouzivat kondom, blbka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.