Pepa Vojtek: Málem »rupnul« z hudebky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pepa Vojtek: Málem »rupnul« z hudebky!

Pepa Vojtek
Pepa Vojtek (Aha! – Martin Hykl)

Frontman kabátu patří k největším legendám českého showbyznysu, ale jeho hudební počátky nebyly vůbec jednoduché. Na základní škole patřil k nejhorším studentům a o kariéře zpěváka si mohl nechat jen zdát.

Pepa se dlouho hledal a život s kapelou jej v dětství nelákal, protože pro něj neměl sebemenší předpoklady. „Na základní škole jsem skoro propadnul ze dvou předmětů, z ruštiny a hudební výchovy. Absolutně mě nebavily. Zajímala mě spíš fyzika,“ zavzpomínal na serveru Čas.sk. Rodiče k němu však byli vlídni a tvrdili, že čtyřka z hudebky je pořád lepší, než trojka z chování.

Stejně tak Pepa nelpí na vzdělání svých dětí, protože ví, že životní cesty jsou nevyzpytatelné. Jeho nejstarší syn Pepa (25) začal studovat humanitní vědy, ale nakonec se školou seknul a začal pracovat v počítačové firmě. „Má na starost sítě americké filmové společnosti, takže už spolupracoval s Bradem Pittem i Tomem Cruidem,“ pochlubil se Vojtek.



Známý rocker má sice každé ze svých čtyř dětí s jinou manželkou, ale všechny potomky má pod kontrolou. Stejně jako malého Adama, jehož maminkou je Jovanka. S ní našel ideální vztah, i když přiznává, že někdy je u nich doma opravdu živo: „Johanka má otce Makedonce, takže v ní koluje horká jižní krev. Moje rodina zas pochází z Maďarska a východního Slovenska, proto je u nás doma občas veselo,“ dodal Vojtek s nadsázkou.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.