Doktoři z Počátků přitvrdili: Kohák miluje Pawlovskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Doktoři z Počátků přitvrdili: Kohák miluje Pawlovskou!

Halina Jakubovi podlehla!
Halina Jakubovi podlehla! (TV Nova)

Po smrti manžela Zdeňka (†60) si Halina Pawlowská (58) opět naplno užívá pozornosti muže. Skládá básně, vyvařuje ty nejlahodnější delikatesy, nadbíhá jí a dvoří se, seč mu síly stačí. I když krásné období prožívá zatím pouze prostřednictvím své role Mileny v Doktorech z Počátků, její seriálový partner Jakub Kohák (39) přiznal, že k herečce má velmi blízko i mimo kamery.

Vztah rolí spisovatelky Haliny Pawlowské a režiséra Jakuba Koháka už se už brzy vydá tím správným směrem. A v Počátcích bude zase o čem povídat! Kohák alias kuchař Marek svoje úsilí dobýt srdce korpulentní Mileny nevzdal a vyplatilo se!

Vypadá to ale, že jejich náklonnost není vůbec hraná. „Halina je famózní, miluju ji. Já tu lásku k ní vůbec nemusím hrát, to už přerostlo do osobní roviny,“ netají se svými city Kohák a dokonce prozradil, jak je to s básničkami, které kuchař Marek Mileně posílá. „Píšu je pro Halinu sám, nenechal bych scénáristu, aby mi do toho kecal,“ přiznává. Jaký majstrštyk vymyslel, aby si Halinu získal, uvidíte už dnes večer na Nově.



Přečtěte si
majojo
21. 10. 2013 • 10:37

A co Agáta, ta se nepomamila či nepootčímovala? Jako modelka je houno, jako herečka taky - tak holt musí do politiky, jinak tu domácnost neutáhne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.