Rychtář na dně: Trestní oznámení kvůli vykrádačce v Říčanech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rychtář na dně: Trestní oznámení kvůli vykrádačce v Říčanech!

Bartošová a Rychtář si určitě představovali líbánky jinak!
Bartošová a Rychtář si určitě představovali líbánky jinak! (Ringier Axel Springer Marek Pátek Pavel Machan / Paparazzi)

A je to tady! Josef Rychtář (55) má problémy jak hrom. Podle některých hodný sekuriťák, podle jiných agresor, podle dalších možný zloděj. Hrubián Rychtář čelí dalšímu trestnímu oznámení, tentokrát od bývalé ženy, která s ním jinak nechce mít nic společného. Jde tak v poslední době o druhou kauzu, kterou bude muset Pepa vysvětlovat soudcům. Pokud je to pravda, zajímají se o něj soudy i v Itálii. Ale pěkně popořadě.

Nedávno se za podivných okolností ztratily cennosti, přesněji šperky a peníze z Říčanské vily, kam má Bartošové manžel stále přístup. Přirozeně šlo o majetek Dariny Nové (55) dříve Rychtářové. Policie odmítá násilné vniknutí do objektu. On však tvrdí něco jiného. „Podala na mě trestní oznámení, protože jí někdo vzal šperky. Nemám s tím nic společného. Navíc se jí to ztratilo z místnosti, od které má klíče jen ona," brání se zuřivě Rychtář kápnout božskou v Šípu.

A jak je jeho zvykem, okamžitě svádí vinu na druhé. Jako malé děcko. Přitom to není poprvé, co má Rychtář oplétačky kvůli krádeži, v minulosti byl dokonce trestán. „Zvláštní na tom je, že trestní oznámení podala den po mé svatbě s Ivetou. Je to dost podivné," rozumuje sekuriťák, ale nic divného na tom samozřejmě není. Co je podivné, tak fakt, že se k tomu Rychtář staví takhle, protože podle Dariny Nové je všechno trochu jinak.

Škoda, která se má pohybovat v řádech desetitisíců totiž není nutně připisována Rychtářovi. "Trestní oznámení jsem podala na neznámého pachatele a víc se o tom nehodlám bavit," sdělila Darina Nová novinářům. Že by tedy platilo pravidlo o potrefené huse? Vypečený novomanžel se určitě může těšit na podání vysvětlení policii. V případě prokázání viny mu hrozí až tři roky. Navíc se blíží soudní tahanice v Itálii za násilné vniknutí do domu pseudohraběte Martucciho (37), který též podal trestní oznámení.



Přečtěte si
egyptanka
8. 10. 2013 • 13:27

Rychty na dně jo? Tak tomu nevěřím. Tento člověk nemá svědomí a je to otrlý seladon.

hillaarkaa
8. 10. 2013 • 08:36

Myslím,že tenhle chameleon dokáže zahrát cokoliv a dobře mu to prochází .Proč je Blíva stále separovaná od světa a sešlejší ????Estébáček to má dobře promyšlený

weirdov
8. 10. 2013 • 07:57

pani Darina by se mela urychlene snazit toho mlatice vytlacit z domu,aby se tam nemel duvod objevovat DEFINITIVNE,melo by to byt upraveno v rozsudku u soudu,je pro ni nebezpecny

marie60
7. 10. 2013 • 18:38

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.