Kobzanová naštvala exmilence: S Frolíkem to táhne už čtyři roky?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kobzanová naštvala exmilence: S Frolíkem to táhne už čtyři roky?!

Nasadila Diana Štěpánovi parohy?
Nasadila Diana Štěpánovi parohy? (koláž Ahaonline.cz)

Připravuje nám jedno překvapení za druhým! Diana Kobzanová (31) nedávno přiznala poměr s hokejistou Michaelem Frolíkem (25). A teď prozradila, že s ním byla ve styku už před čtyřmi lety, když ještě byla šťastně zadaná.

Kobzanová ví, jak zaujmout. Posledním, koho vyprovokovala, je určitě její expartner Štěpán Vojtěch (36). Diana totiž přiznala, že byla s Michaelem Frolíkem v kontaktu už před čtyřmi roky!

„S Michaelem se známe dlouho,“ přiznala modelka a moderátorka. „Se Štěpánem jsme trávili hodně času na Floridě a chodili jsme tam i na hokej. Během našeho pobytu jsem tam poznala spoustu Čechů. Žije jich tam hodně a my jsme se s českou komunitou vídali poměrně intenzivně,“ dodala Diana. Co přesně ale míní slovem »intenzivně«, už dál nerozvedla.

Zato se nečekaně rozpovídala o tom, že by ráda založila rodinu. „Když si člověk v jednatřiceti zařizuje bydlení, už přemýšlí o tom, že tam asi nebude bydlet sám a že pravděpodobně jednou bude mít děti,“ přiznala nečekaně Kobzanová, která si právě zařizuje hnízdečko.



Autor:  zej

Přečtěte si
eisenbieger
6. 8. 2013 • 17:42

ale vzdyt ona picha o zavod ...kdo ji dohodi hezky zviditelneni tomu da ...i ten frolik je tezkej parohac

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.