Prokletí "Jamese Bonda" Brosnana: Po manželce mu rakovina vzala i dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prokletí "Jamese Bonda" Brosnana: Po manželce mu rakovina vzala i dceru!

Pierce Brosnan s dcerou Charlotte.
Pierce Brosnan s dcerou Charlotte. (Profimedia.cz)

Ani filmoví superhrdinové nejsou ušetření pozemským bolestem. Obrovská muka teď prožívá jeden z nejoblíbenějších přestavitelů Jamese Bonda Pierce Brosnan (60). Rakovina mu zabila dceru Charlotte (†42). Její matka Cassandra také boj se zákeřnou chorobou prohrála…

Charlottě bylo 42 let, když nezvládla svůj boj s rakovinou vaječníků. Zůstaly po ní dvě děti. Na stejné onemocnění přitom před 22 lety zemřela i její matka Cassandra, které bylo teprve 43 let. Rakovina zabila také babičku Charlotty.

"28. června odešla na věčnost má milovaná dcera Charlotte Emily, která podlehla rakovině vaječníků. Zemřela obklopena svým manželem Alexem, dětmi Isabellou a Lucasem a bratry Christopherem a Seanem," řekl zdrcený herec, který přerušil natáčení, aby se mohl se svou dcerou naposledy rozloučit.

"Charlotte s nemocí zápasila s obrovskou pokorou a lidskostí, odvahou a důstojností. Naše srdce jsou plná bolesti z její ztráty," řekl pak Brosnan a jeho hlas se chvěl bolestí.

Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.