Ornella přiznala, jak to má s Koktou: Vždyť jde jen o sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ornella přiznala, jak to má s Koktou: Vždyť jde jen o sex!

Ornellu spojuje s Pepou vášeň
Ornellu spojuje s Pepou vášeň (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jan Tůma)

Chvíli vystupují jako šťastná rodinka, záhy však řádí po barech každý na vlastní pěst. Jak to má vlastně Ornella Štiková (20) s otcem svého syna Quentina Pepou Koktou (56)?

Jejich vztah začal jako jeden z mnoha úletů, ale měl dalekosáhlé důsledky. Koktovi nevěra zničila manželství s Gábinou Partyšovou a Štikovi se dočkali nejen malého Quentina, ale především tolik vytoužené slávy.

Kokta si teď pustil pusu na špacír a rozpovídal se o tom, že měl Ornellu jen na sex. Zatímco si na mladé milence vybíjel svou nevybouřenou sexualitu, ona plánovala společnou budoucnost.

„Že mě měl jen na sex? No a co? Vždyť já jsem ho určitou dobu měla taky jen na to jedno. Všichni už vědí, jak to teď s námi je,“ tvrdí Blesku.cz Ornella, která s Koktou a Quentinem bydlí ve společném bytě.

Nakonec to vypadá, že tento páreček má ve všem jasno a čeká jej krásná budoucnost. A co na tom, že je Kokta několikrát týdně k vidění v pražských barech, kde jsou mu Ornella s Quentinem ukradeni.



Přečtěte si
otrok
31. 5. 2013 • 11:58

Na tento odpuzovač chlapů může vlézt jen opravdový labužník.

1pravda1
31. 5. 2013 • 11:47

Koktu možná miluje, je to naivní holka a s rodiči se rozhádala a s Koktou bydlí, těžko ji přesvědčíte aby se znovu vrátila s šílené a sebestředné matince, která jí řídila bulvární život, aby sama se dostala do médií.

1pravda1
31. 5. 2013 • 11:44

Spš byste se měli podivit nad Partyšovou, měli volné manželství a každý šukal s každým, až Koktovi ujely nohy....tak špatný asi nebude, když o něho Gábinka tak bojovala, nebo o jeho peníze?

letni
31. 5. 2013 • 10:18

Ornelo, pokud si přečteš názory většiny na tebe,musíš pochopit,že je lepší cesta dostudovat,syna si vychovat sama s rodiči a Koktu odrat o peníze.On má mozek v rozkroku,tak to bude jednoduché.Čekáš snad až na Tebe přinese nevyléčitelnou pohlavní nemoc?Čím tě ten oslizlý starouš přitahuje? Na syna bude mít jen negativní vliv.

maus.maus
30. 5. 2013 • 20:08

Prolhaná Pornella je opět na scéně. Koktu můžeš honit s pětníkem a Motykou po pražských barech a na společné bydlení zapomenout. Tak pomatený Kokta ještě není, aby si na krk uvázal tak vypatlanou prasečí rodinku. Být tebou, tak raději lezu i s tou tvou rodinkou kanálem - vždyť jste všem jen pro smích - d.e.b.í.l.k.o.v.é.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.