Drsný konec mámy Štikové: Ornella ji zavrhla a utekla z domova, už ji nechce nikdy vidět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Drsný konec mámy Štikové: Ornella ji zavrhla a utekla z domova, už ji nechce nikdy vidět!

Ornella s mámou Monikou nemluví
Ornella s mámou Monikou nemluví (Alexandr Malachovský)

Monika Štiková (41) tak dlouho stála za svou nezbednou dcerou Ornellou (20), až se jí to krutě vymstilo. Rodinu Štikových teď rozdělila krutá rozepře.

Máma Štiková za svou dcerunkou stála i ve chvíli, kdy by ji většina rodičů zavrhla. Když otěhotněla s ženatým Pepou Koktou (55) podala jí pomocnou ruku a zasloužila se o narození vnoučka Quentina. Ornella ale nesnesla zásahy mámy do svého soukromí a dala jí sbohem.

„Jsme s mámou rozhádané. Naše názory se různí a cesty rozcházejí. Ona si neuvědomila, že jsem dospělá osoba a mám jiné názory na výchovu,“ odhalila rodinný svár Ornella na iDnes.cz

S mámou Štikovou měla vždy blízký vztah a svěřovala jí i svá největší tajemství. A to byla nejspíš chyba. „Teď se vůbec nebavíme. Jsem z ní zklamaná a nemám jí co říct,“ zavrhla Ornella Moniku.

A co na to nešťastná Monika, která teď nemá přístup k vnoučkovi Quentinovi, s nímž se Ornella odstěhovala ke Koktovi? „Toto se vám stane, když své děti bezmezně milujete a rozmazlujete na milion procent se jim věnujete a prostě děláte pro ně maximum,“ posteskla si na facebooku a doporučila, aby to rodiče s péči nepřeháněli.



Přečtěte si
haha
27. 5. 2013 • 09:55

No ne každej chce za matku bordelmamá

haha
27. 5. 2013 • 09:53

nevím co se tak diví,vychovala jí k obrazu svému.....vychovala jí jako bezohlednou ku.rvu a tak se nám Orny jako ku.rva taky chová

leeloo
26. 5. 2013 • 11:59

No to paní objevila Ameriku, ze kdyz vychova rozmazleneho spratka, ze se na ni jednou vyprdne, protoze se mu to zrovna chce. Videt, ze nemela v zivote v ruce zadnou psychologickou prirucku.

oliiiii3
25. 5. 2013 • 23:34

Co porad cpete ty dve buzny , jedna blbejsi nez druha hraji si na nekoho co ve skutecnosti nejsou , soupla si s dedkem a bude se o nich neustale mluvit. A kdopak tu pomatenou Ornelku bude zivit . Kokta ten ma uplne jine zalety.

marietherese
25. 5. 2013 • 21:10

Souhlasím s Vámi, máte pravdu! Já už jsem se snad stokrát zařekla, že už si těchto článků vůbec nebudu všímat a pak mi to nedá. Nesnáším, když z nás chce někdo dělat pitomce a také jsem si všimla, že ta holka dost lže a to také nemám ráda.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.