Mareš (37) touží po novém fáru. Aha! radí: Jdi dělat poldu do Dubaje, tam je mají jako služebáky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mareš (37) touží po novém fáru. Aha! radí: Jdi dělat poldu do Dubaje, tam je mají jako služebáky!

Leoš Mareš a jeho vyhlédnutý bourák za 10,5 milionu.
Leoš Mareš a jeho vyhlédnutý bourák za 10,5 milionu. (Aha! - Zbyněk Pecák, EPA, koláž Ahaonline.cz)

Chlubí se cizím peřím! Moderátor Leoš Mareš (37) se netají tím, že miluje luxusní hračky. Ale zřejmě na ně už nemá. O svých narozeninách se sice proháněl v hříšně drahém bouráku, ale mělo to jednu chybičku. Lamborghini Aventador za 10,5 milionu bylo půjčené!

Mareš už skoro dva roky mlsně krouží kolem tohoto žihadla, ale ještě se neodvážil vysolit obrovskou sumu. I na nejlépe placeného moderátora je to zřejmě vysoká částka. Poprvé moderátor spatřil »lambo« na autosalonu v Ženevě a od té doby mu nedalo spát. Loni si ho v černé barvě na chvíli vyzkoušel. Projel všechny pražské ulice a mnozí si mysleli, že jezdí v slavném Batmobilu. Dokonce v něm povozil i svého syna Jakuba (7).

I letos si Leoš neodpustil svezení v lamborghini, na pár dní si ho nadělil k 37. narozeninám, která slavil minulou soboru. V pátek mu ho ze salónu půjčili a už v pondělí ho musel vrátit. „Měl jsem auto jenom na testování,“ potvrdil deníku Aha! Mareš, pro kterého loučení s bílým bourákem bylo hodně těžké. Ale aspoň se s ním na svůj narozeninový den pořádně projel.

Gott zatančil v jeho kožichu!

Leoš Mareš má skutečně originální kamarády. Jako dárek mu David Holubek, Honza Kmoch a Roman Cibulka přezpívali jeho hit Tři slova a přidali nový originální text. Nejenže se producírovali v jeho kožiších, ale navlékli do jednoho i Karla Gotta (73). Leoš byl skutečně dojatý, takový dárek ani ve snu nečekal. „Spadla mi čelist, je to pro mě něco nepředstavitelného,“ prohlásil Mareš.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.