Bartošová dostala rozum: Ve Frenštátu vystoupí a zadarmo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bartošová dostala rozum: Ve Frenštátu vystoupí a zadarmo!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Marek Pátek / Paparazzi)

Dalo by se to nazvat malým zázrakem. Poté, co Iveta Bartošová odmítla zpívat na charitativní akci pro oběti neštěstí ve Frenštátu, se najednou její partner Josef Rychtář nechal slyšet, že Iveta vystoupí. A dokonce zadarmo!

Původně Iveta odmítla vystoupit, protože se jí nelíbilo snížení honoráře. Akce, kterou měla domluvenou hodně dopředu, totiž původně charitativní nebyla. Poté, co ale šílený Antonín B. vyhodil do vzduchu panelák a zemřelo 6 lidí, změnil organizátor akci na charitativní. Vystupující se vzdali honorářů a i peníze ze vstupenek měly pomáhat obětem. Jen Iveta Bartošová se odmítla honoráře vzdát a prohlásila, že do rodného Frenštátu nepojede. Teď ale změnila názor, jak serveru Šípplus.cz potvrdil Josef Rychtář.

Anketa

Myslíte, že Iveta Bartošová ještě někdy vystoupí?
Celkem 1720 hlasujících

„Máte přesné zprávy, Iveta navzdory průtahům skutečně vystoupí. Dále bych to nekomentoval," řekl serveru Rychtář, který tvrdí, že se Iveta těší a je doslova nadšená. Tuto informaci pak potvrdil také organizátor plesu: „Mohu potvrdit, že se vystoupení opravdu uskuteční," řekl serveru muž, který ještě včera tvrdil, že k Bartošové už nemá důvěru. Podle dalších informací Iveta navíc vystoupí bez nároku na honorář!

Proč Iveta změnila názor? Dá se předpokládat, že jednoduše podlehla mediálnímu tlaku, který ji už dva dny nemilosrdně pranýřoval za to, že chtěla za vystoupení na charitativní akci peníze. Tak jen doufáme, že Bartošová své slovo dodrží a nepřipraví lidem za svého rodného města zklamání. Vždyť si bolesti v poslední době užili až až…



Přečtěte si
mirekk
15. 3. 2013 • 15:35

Velice výstižně a přesně napsáno! Holá skutečnost, fakticky.

winterfreshka
15. 3. 2013 • 08:37

U cikána Rhytmuse není diskuze??!vyslechl by si o sobě pravdu??!Tak s ním i Gamboškou táhněte k čertu!!!!!

britva
14. 3. 2013 • 20:47

zase ostuda

hejhej
14. 3. 2013 • 19:56

Máš pravdu.Ale i Rychtář má moc dlouhé vedení.S tím myšlení jsou na tom ti dva stejně

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.