Zmlácenou Bartošovou prý donutil napráskat Rychtáře tajemný muž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zmlácenou Bartošovou prý donutil napráskat Rychtáře tajemný muž!

Iveta prý má o napadení lékařskou zprávu. Josef ale všechno popírá.
Iveta prý má o napadení lékařskou zprávu. Josef ale všechno popírá. (Koláž Ahaonline.cz)

Nervově labilní zpěvačka Iveta Bartošová (46) se minula povoláním. Spíše než zpěvem by se měla začít živit herectvím, v tom je totiž vážně skvělá! Bartošová, která až do nebes chválí svého partnera Josefa Rychtáře (54), se totiž uchýlila k dost nepochopitelnému kroku. Udala ho policii za údajné napadení. Teď ale bude muset vysvětlovat ona sama!

„V neděli během dne se šestačtyřicetiletá žena dostavila na obvodní oddělení policie ČR v Říčanech, kde poskytla informace, že 28. února měla být napadena svým přítelem v Praze – Uhříněvsi,“ potvrdil Aha! policejní mluvčí Zdeněk Chalupa, který se ze zákona ke konkrétním osobám nesmí vyjadřovat. Bartošová vše doložila dokonce lékařskou zprávou z ošetření, korespondujícím s údajným atakem. Nic netušící Rychtář přitom o Ivetině »výletu« na policii nevěděl a byl v klidu doma!


„Já si to líbit nenechám! Opět mě to pošpinilo a teď zase vypadám jako násilník. Na Ivetu jsem ruku nevztáhl, a proto bude muset dojít na policii a říct, jak to bylo doopravdy. Chci s ní žít, ale nechápu, že se nechala takhle ovlivnit,“ tvrdí Rychtář, který je z Ivetina nepochopitelného chování už unavený. Bartošová přitom tvrdí, že k celému kroku byla donucena!


„Iveta tvrdí, že ji k tomu donutil člověk, kterého nechci jmenovat,“ řekl deníku Aha! Rychtář. To že na policii Iveta přišla v doprovodu jakéhosi muže, potvrdil i policejní mluvčí Chalupa. „Dostavila se v doprovodu určité osoby. Byl to muž, ale přesné informace nemám,“ dodal.



Přečtěte si
lillyli
8. 3. 2013 • 17:41

Tak to je konec, Evinka má zase vycházky. Niet co riešit...

anada
8. 3. 2013 • 17:34

Jakub Wais Říčany, U Trati 2191/5

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.