Ivana Jirešová: Ukázala prsa… a půjde ještě dál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ivana Jirešová: Ukázala prsa… a půjde ještě dál!

Ivana Jirešová
Ivana Jirešová  (Lenka Hatašová)

Takhle jste Ivanu Jirešovou (35) ještě neviděli. Na televizní obrazovce se pohybuje už několik let, ale její krása zůstala divákům utajena…

Své přednosti Ivana konečně předvedla na sérii žhavých fotek, které ji ukazují jako sexy krásku s výstavními křivkami. Ivana dokonce při focení s Lenkou Hatašovou svolila ke svlékání a odhalila svůj dekolt.

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě při této příležitosti zavzpomínala na své dívčí sny. Toužila totiž po kariéře modelky. „Když mi bylo asi 14 let, tak jsem o tom uvažovala, ale naštěstí jsem brzy zjistila, že na to nemám ani výšku ani proporce. Jsem přesvědčená, že dobrá modelka musí být v podstatě dobrá herečka. Mojí favoritkou je Kate Moss,“ přiznala Jirešová, která se už dnes vrátí na obrazovku jako Lucie v Ordinaci v růžové zahradě.



Při focení Jirešová ztratila zábrany a připustila, že by neměla problém vytvořit i odvážnější snímky. „Nevidím na tom nic špatného,“ dodala herečka. Nechme se tedy překvapit…

1459572:gallery:true:true



Autor:  cam

Přečtěte si
winterfreshka
30. 1. 2013 • 08:44

Jsou nějaká krása???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.