Vondráčková letí na Mallorku - Koledy pro německé důchodce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vondráčková letí na Mallorku - Koledy pro německé důchodce!

ŘITKA – Tak to je bomba! Zpěvačka Helena Vondráčková (59) přijala kšeft, od kterého ji zrazovala většina jejích blízkých včetně Karla Gotta či Jitky Zelenkové!


Za byt, stravu a půl milionu!

Karel Gott: Heleno, máš to zapotřebí?

Hned po Novém roce totiž »zlatá Helena« odlétá na španělskou Mallorku, kde bude od 4. do 14. ledna zpívat pro hotelové výletníky a turisty, kteří se sem rekrutují převážně z řad německých důchodců! Budou tu ale i v zimě? A má to zpěvačka jejího kalibru zapotřebí? Heleno, co ti za to dali?

Podle informací deníku Aha! musela agentura, která Helenu na Mallorku pozvala, zacinkat pořádně plným měšcem. „Heleně za sérii vystoupení nabídli několik set tisíc, celková částka se vyšplhá hodně přes půl milionu korun. A takový výdělek za pár dní se přeci jen špatně odmítá,“ říká náš zdroj z pořadatelské agentury. A samozřejmě letenku, ubytování a stravu bude mít Helena také zdarma. Několik večerů práce navíc Helena hodlá spojit s výlety po ostrově, takže by práci a zisk přeci jen mohla skloubit i s vytouženou exotickou dovolenou. Přestože Helena dlouho váhala, nakonec prý na doporučení svého manžela a manažera Martina Michala (47) na lukrativní nabídku kývla. „Ano, na Mallorku po Novém roce pracovně jedeme,“ potvrdil deníku Aha! Michal. V poslední době je Helena v zahraničí čím dál tím žádanější. Svědčí o tom její dlouhodobé úspěchy v Polsku a v Německu, účast ve slovenské obdobě taneční soutěže StarDance ...když hvězdy tančí či v bratislavském muzikálu Hello, Dolly!

Lidé z jejího okolí však nad španělskou zakázkou kroutí hlavou. Třeba Karel Gott nebo zpěvaččina blízká kamarádka Jitka Zelenková. „Všichni jí říkali, ať tam nejezdí, že z výletů stejně nic nebude, protože na Nový rok tam zase až takové teplo nebude a moc výletníků taky ne,“ prozradil deníku Aha! další z Heleniných spolupracovníků. Může se tak stát, že jedna z našich největších pěveckých hvězd bude v lednu zpívat v poloprázdném letovisku několika důchodcům na kolečkových křeslech.

Další podrobnosti o Helenině novoročním cestování čtěte už ve středu v deníku Aha!


Autor: Petr Macek
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.