Issa řádil, SuperStáři se nudili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Issa řádil, SuperStáři se nudili!

Sámer to se svojí blondýnkou na parketu pořádně rozjížděl.
Sámer to se svojí blondýnkou na parketu pořádně rozjížděl. (Aha!: Dalibor Puchta, Marek Pátek)

PRAHA – Pondělní pořad televize Nova Česko našlo SuperStar se setkal s mohutným ohlasem nejen diváků, ale i samotných finalistů této reality show. Ti jej totiž sledovali na posledním rozlučkovém večírku v K.u. baru.


Večírek SuperStar


PRAHA – Pondělní pořad televize Nova Česko našlo SuperStar se setkal s mohutným ohlasem nejen diváků, ale i samotných finalistů této reality show. Kliknutím zvětšeteTi jej totiž sledovali na po- sledním rozlučkovém večírku v K.u. baru, kde protentokrát nechybělo třeba karaoke ani moderátor Leoš Mareš (30), anebo účastník první řady SuperStar Sámer Issa (21). A právě Issa to na baru pěkně rozjížděl s blonďatou krasavicí!

Kliknutím zvětšeteSámer se prakticky celý večer nehnul od baru, kde do sebe se sladkou blondýnkou házeli jednoho panáka za druhým. V pokročilejších nočních hodinách pak přišla na řadu i malá exhibice. Nejdřív se Issa postavil k mikrofonu na karaoke a pak se dokonce začal odhalovat, čímž sklidil toužebné pohledy přítomných slečen, které se nemohly shodnout na tom, zda je lepší zpěvák, nebo striptér.

Kliknutím zvětšeteFinalisté z večírku ale tak odvázaní nebyli. Asi po půl hodině se rozloučili Roman Lasota s Bárou Zemanovou, kteří se vydali na koncert do klubu Retro. „Nějak jsem nepochopil, že odešli tak brzo,“ komentoval jejich odchod SuperStar Drda.
Zbytek finalistů pořad sice dokoukal, Kliknutím zvětšeteale pak se jeden po druhém začali vytrácet. SuperStáří hrdinové tak odcházeli do noční Prahy, až v klubu zůstal jen Martin Ševčík se semifinalistou Robertem Danielem. I ti se ale před jednou hodinou ranní rozloučili.

Kliknutím zvětšetePřesně o půlnoci pak oslavila své osmnácté narozeniny hvězda »nováckého« seriálu Ulice Patricie Solaříková. Od majitele baru Richarda Hrádka dostala jako dárek k dospělosti osmilitrové mojito, se kterým pak obcházela celý bar a nabízela »srk«.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.