Petr Rychlý zpět v Ordinaci: Televize se bojí o jeho život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petr Rychlý zpět v Ordinaci: Televize se bojí o jeho život!

První natáčení po infarktu. Petr Rychlý to zvládl.
První natáčení po infarktu. Petr Rychlý to zvládl. (TV Nova)

Herec Petr Rychlý (47) se před několika dny vrátil po infarktu a následné agioplastice (roztažení cévy) k natáčení Ordinace v růžové zahradě. Štáb to velmi přivítal, protože střihači potřebovali k dokončení několika dílů pouze scény, v nichž Rychlý alias doktor Mázl vystupuje. Na place teď ale panuje strach o Petrův život! A naznačil to i sám herec.

Rychlý je workoholik a moc dobře ví, že si infarkt způsobil přepracováním, nedostatkem spánku a špatnou životosprávou. To se teď ale mění! „Pana Rychlého vozí na natáčení náš vůz a na place má veškerý servis. Jsme totiž rádi, že omezil své pracovní aktivity tak, aby se po nemoci mohl plně věnovat Ordinaci,“ řekl magazínu Aha! TV ředitel PR a komunikace televize Nova Josef Koukolíček. Podle našich informací herci denně nosí z kantýny na plac dostatek ovoce a tekutin. „Opravdu se o mě hezky starají. Mají starost, jestli se cítím dobře, jestli si nepotřebuju odpočinout…,“ prohlásil Rychlý. O zdravotních problémech, které prodělal, ale mluvit nechce.



„Bylo dojemné, když Petr natáčel po nemocni první scénu, kdy snídá se svojí seriálovou ženou Magdou a synem Jakubem. Bylo vidět, že má slzy v očích,“ prozradil nám zdroj z Ordinace. O to, aby se teď Rychlý nepřetěžoval, pravidelně pil a zdravě jedl, má strach nejen štáb seriálu, potažmo celá televize, ale také jeho rodina. Lehkým infarktem, který prodělal, totiž pořádně vystrašil manželku Janu a své děti Petra (7), Ondřeje (19) a Matěje (22). Posledně dva jmenovaní také vystupují na Nově. Ondřej hraje v Ordinaci a Matěj je reportérem Televizních novin. Všichni se teď těší, že se s tátou v klidu sejdou u vánočního stromečku.



Autor:  lbp

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.