Ruina Evy Decastelo už je po dvou měsících obyvatelná: Oprava spolkla 4 miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ruina Evy Decastelo už je po dvou měsících obyvatelná: Oprava spolkla 4 miliony!

Tato ruina se nakonec vyloupla ve velmi krásný a jednoduchý baráček.
Tato ruina se nakonec vyloupla ve velmi krásný a jednoduchý baráček. (Aha! – Martin Přibyl, Martin Hykl)

Eva Decastelo (33) a její rodina už bydlí v nově zrekonstruovaném baráčku. Když jsme Evu navštívili začátkem června, nikdo nevěřil, že by tady mohla v srpnu moderátorka bydlet. Jenže stal se malý zázrak a po stovkách odpracovaných hodin na opravě ruiny si všichni užívají v tomto jednoduše zařízeném domečku. Pokoj tam má dokonce i exmanželka současného Evina muže Reného Decastela (38) Štěpánka.

„Nebydlí s námi, to ne. Jen tady má pokoj, a když si malý Eliáš (nevlastní Evin syn –  pozn. redakce) přeje, aby tady jeho maminka zůstala, tak tady přespí. Jinak samozřejmě bydlí se svým přítelem,“ uvedla vše na pravou míru spokojená stavitelka Eva Decastelo. Rekonstrukce baráku spolkla rovné čtyři miliony.

„Je to zařízené v kontinentálním stylu, pomáhala nám s tím architektka. Některé věci máme nové a něco jsme ještě přivezli ze starého baráku,“ popsala máma dvou dětí Michala (2,5) a Zuzany (1). „Ti jsou nejvíc spokojení, jen Michálek nedokázal pochopit, proč se stěhujeme, ptal se mě, jestli se nám náš starý dům rozbil,“ směje se Eva, která se dokonce sama podílela na výrobě netradiční sedačky z palet.

„Staré palety stojí nula nula nic, jenom jsme je obrousili a natřeli a položili na ně takové matrace nebo netradiční polštáře, kterých je sedm, jeden nás vyšel na čtyři tisíce korun,“ pochlubila se Decastelo, která si dům v Praze-Modřanech pořídila za deset milionů korun.



Přečtěte si
winterfreshka
19. 8. 2012 • 12:32

A nějaký ten výšlap s nohama do V to spraví

andrea68
18. 8. 2012 • 22:26

A proč se tady tedy vůbec vyskytujete, nebo vás někdo výhrůžkami nutí číst to, co nechcete?

hillaarkaa
18. 8. 2012 • 09:49

A kolik to muselo spolknout ztopořených lofasů nenapíšete

bobina
18. 8. 2012 • 08:59

Za to by někde jinde postavila krásný,nový barák,ale proti gustu žádný dyšputát jak se říká. Je to bytelná vila,tak ať se jim tam krásně bydlí!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.