Cejnar se bojí výšek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Cejnar se bojí výšek!

Pavel Cejnar se bojí výšek
Pavel Cejnar se bojí výšek (Evropa 2)

O víkendu se v Hřiměždickém lomu konala akce High jump, otevřené mistrovství ve skocích do vody. Akce se zúčastnil i moderátor Evropy 2 Pavel Cejnar, ten se však ke skoku z dvanáctimetrového skokánku rozhodně nedal přemluvit.

„Na skoky v rámci Crazy jump Evropy 2 by mě nikdo nedostal. Umíte si představit, jak bych po takovém skoku na břicho vypadal?“ směje se Pavel Cejnar, který se na High jumpu objevil pouze jako divák. Voda ho nelákala už kvůli výšce, ze které se skokani museli do svých výkonů pouštět a pak, voda v lomu bývá i v letních měsících pořádně studená.

„I bez vody jsme si akci užili skvěle, každý si mohl vybrat to svoje. České kapely, naše i zahraniční DJ´s, stánky se skvělým jídlem – obzvlášť chválím heavy metalový hamburgery s originální obsluhou,“ vzpomíná na proběhnuvší víkend ve vysílání Evropy 2 Pavel. „Příště se rozhodně účastním zas, i když počasí nebylo ideální, stálo to za to.“ 

V pořadu Afterparty rádia Evropa 2 mezi 9 a 12 hodinou posluchačům pravidelně zprostředkovává zážitky z těch nejlepších a nejzajímavějších akcí letošního léta.

13. ročník otevřeného mistrovství republiky ve skocích do vody High jump proběhl 3. a 4.srpna v hřiměždickém lomu nedaleko Příbrami, v místě, které je dnes již tradiční destinací fanoušků tohoto extrémního sportu.

Kdysi byl lom hojně využíván jako výcvikové středisko pro armádu, ale v současnosti je hlavním dějištěm atraktivních sportovních utkání a také doprovodné zábavy.



Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.