Hanychová se bojí nevěry: Hledá ošklivou chůvu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hanychová se bojí nevěry: Hledá ošklivou chůvu!

Agáta Hanychová a její snoubenec Mirek Dopita.
Agáta Hanychová a její snoubenec Mirek Dopita. (Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Jan Tůma)

Mirek Dopita (28) se v minulosti neukázal jenom jako rváč, ale také jako záletník. V dubnu letošního si domluvil přes internet sex s neznámou ženou a chytil se do pasti novinářů.

Není tedy divu, že si Agáta Hanychová (27) svého partnera a otce syna Kryšpína střeží jako oko v hlavě. A to tím spíš, že mu po incidentu na festivalu v Karlových Varech hrozí vězení. Pokud mu soud vyměří trest za napadení fotografa, Agáta zůstane na domácnost sama a pro tento případ už se poohlíží po chůvě, již by měla po ruce.

Žárlivá modelka má ale na ženu, kterou by si pustila do svého soukromí, přísné nároky. Při výběrovém řízení bude nejdůležitější to, aby potenciální služka nebyla atraktivnější než paní domu.

„Hledám učitelku z mateřský školky, nebo zdravotní sestřičku. Chci, aby Kryšpínovi něco předala. Flexibilní, ošklivá, protože bude u nás doma často, takže nechci žádnou osmnáctku, co tam bude běhat v podprsence. Takže ošklivá, samozřejmě s úžasným vztahem k dětem, co bude jezdit autem, aby s Kryšpínem mohla jezdit na hřiště, na výlety a nebude úplně drahá,“ zní poptávka Agáty podle serveru iDnes.cz

Agáta Hanychová - modelka, herečka, jejíž maminkou je Veronika Žilková - Agáta souhrnně jen na www.ahaonline.cz/agata-hanychova.



Přečtěte si
dwayne
1. 8. 2012 • 10:42

dwayne
1. 8. 2012 • 10:40

přesně, Agáta vlastně popisuje sama sebe, tak proč někoho hledat? Sama je hnusná jak p.....l

illis
31. 7. 2012 • 18:47

Nikdo neříká, že není dobrá máma, jistě, Kryšpínka má určitě ráda i když výběr jeho jména byl možná docelá úlet , ale to je její věc. Její chování na veřejnosti je o něčem jiném, nezapře svou matku, hlavně hodně rozruchu kolem sebe .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.