Kdo je tato sexy kráska? Pippi dlouhá punčocha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kdo je tato sexy kráska? Pippi dlouhá punčocha!

Tami Erin vyrostla do krásy!
Tami Erin vyrostla do krásy! (Profimedia.cz)

To je neuvěřitelné! Herečka Tami Erin (38) je důkazem toho, že z ošklivého káčátka může vyrůst krásná labuť. Představitelka dětské rebelky Pippi Punčochaté se dnes vystavuje v bikinách! A je na co koukat!

Tami Erin zná díky filmu Nová dobrodružství Pippi Punčochaté (1988) celý svět. Ve čtrnácti letech zvítězila na konkurzu, jehož se zúčastnilo osm tisíc dívek, a mohla tak ztvárnit drzou hrdinku z legendární knihy švédské spisovatelky Astrid Lindgren. Vysněnou roli jí tehdy zajistily její schopnost zahrnující vedle herectví i zpěv, tanec a jízdu na koni.

Díky Pippi Punčochaté Tami Erin procestovala celý svět. Její film byl přeložen do 18 jazyků a poznala díky němu největší filmové hvězdy své doby. Poté se ale její slibně rozjetá kariéra zastavila a na další roli čekala dlouhých deset let. Přestože dostala několik dalších hereckých příležitostí, úspěchu Pippi Punčochaté nikdy nedosáhla. Podstatně lépe se prosadila jako modelka.

Svůj život Tami Erin zasvětila charitě a působí jako velvyslankyně dobré vůle OSN. Přestože se její věk blíží ke čtyřicítce, může stále dávat svou udržovanou postavu na obdiv.





Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.