Podraz v PROSTŘENU: Víme, proč Tomáš vařil na hřišti! Bydlel v autě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Podraz v PROSTŘENU: Víme, proč Tomáš vařil na hřišti! Bydlel v autě!

Tomáš v pořadu Krotitelé dluhů
Tomáš v pořadu Krotitelé dluhů (reprofoto Česká televize)

Minulý týden soutěžící Prostřena hodovali na hokejbalovém hřišti. Nebylo to ovšem jen zpestření, jak Tomáš říkal. Ve skutečnosti totiž nemá kde bydlet a narůstají mu dluhy!

Tomáš Kopecký si šel do Prostřeno pro výhru a neváhal použít i lži. Hostům zatajil, že ve skutečnosti nemá kde bydlet, a pozval je do hokejbalového klubu, protože žádný domov nemá. Nefér to bylo zejména vůči Janě, která vařila v azylovém domě, kde našla v těžké životní situaci své útočiště. Tomáš je na tom ale ve skutečnost stejně jako ona, ne-li hůře.

Před Prostřenem se totiž zúčastnil natáčení pořadu Krotitelé dluhů, v němž ukázal své soukromí i nezodpovědné chování, které jej dostalo až na dno. Tomáš má jen základní vzdělání a po hádce s otcem opustil rodnou Ostravu a začal žít na dluh.



Začalo to půjčkou ve výši 30 tisíc korun, ale kvůli nedostatečným příjmům se jeho dluhy vyšplhaly až na sto tisíc korun. Tomáš ale odmítá manuální práci a předpokládá, že se uživí náhodnými brigádami. Narůstá mu tak dluh na zdravotním pojištění. Přesto se ale nechce vzdát svého auta, které mu sloužilo i jako střecha nad hlavou.

Finanční poradkyně nad ním nakonec zlomila hůl a konstatovala, že s tak nezodpovědným přístupem mu dluhy brzy zlomí vaz. Výhra z Prostřena by mu tak zajisté přišla vhod…


 

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  onl

Přečtěte si
jity
2. 7. 2012 • 18:29

také mi nevadilo, že vařil na hřišti, ale proč se pozastavoval nad Janou. Proč se divil kde to skončila, aby nebyl jednou rád, že tam bude moci bydlet také.

hillaarkaa
2. 7. 2012 • 08:44

K Jarmile a Štěpánovi,byli úspěšní a měli hezké příbytky,dokázali to dát najevo Příště nás čeká lysohlav s konzervama v lese,jako zábavu bude mít homošťouch s formanem To bude mejdlo

mikimi
2. 7. 2012 • 08:32

Proč to bylo nefér hlavně vůči Janě? Kdyby tvrdil, že je bezdomovec a ve skutečnosti nebyl, tak to by bylo nefér, protože by hrál na city. Takhle si to nechal pro sebe a doufal, že vyhraje sám za sebe bez nějakýho soucitu, nevidím na tom nic špatnýho. Horší je asi ten jeho přístup k dluhům, neviděla jsem, přeju mu, ať přijde k rozumu a dostane se z toho, jakákoliv práce je dobrá pro nový začátek.

ellyana
2. 7. 2012 • 07:58

Není důvod, aby Tomáš komukoliv vyprávěl, kde bydlí. Vaření na hřišti byla hezká změna. Dost lidí už v pořadu vařilo pod různými záminkami u svých přátel a ne u sebe, tak proč z toho zase dělat kauzu, že...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.