Hanychová se navezla do Bartošové: Jde po chlastu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hanychová se navezla do Bartošové: Jde po chlastu!

V roce 2010 Agáta a Iveta vypadaly jako kamarádky...
V roce 2010 Agáta a Iveta vypadaly jako kamarádky... (Profimedia.cz)

Agáta Hanychová (27) nemůže jen tak zapomenout na vaření s Ivetou Bartošovou (45). Pořad Čápi s mákem z nich kamarádky neudělal… i když Iveta byla přesvědčena o opaku.

Roli hostitelky si Agáta zopakovala ve VIP Prostřenu, kde pozvala na večeři Jiřího Pomeje, Evu Decastelo a Martinu Gavriely. Její menu obsahovalo i jahodový puding, který nedopadl podle jejích představ. Zpackaný dezert se tak snažila vylepšit alespoň bílým rumem. Když to Agáta s alkoholem přehnala, prohlásila: „Kdyby tady byla Iveta, ten dezert by jí chutnal moc.“

Nelichotivě na adresu labilní zpěvačky se Agáta vyjádřila už dříve. Netajila se například tím, že během natáčení neudělala ani krok bez lahve minerálky, v níž ukrývala vodku.



Největší drama se ale u Hanychové odehrálo v závěru večera, kdy se hostům pochlubila synem Kryšpínem. Po potomkovi prahnoucí Pomeje se jej ihned ujal a při mazlení dokonce olíznul jeho dudlík, což zvedlo Gavriely a Decastelo ze židle.

„Hulíš, chlastáš, a olízneš mu dudlíka?“ rozčilovala se Decastelo, ale Hanychová překvapivě vůči nehygienické zábavě nic nenamítala: „Já jsem jeho matka, můžeš.“

Dvojnásobná maminka Decastelo ale její chování nepochopila. „Všechno doma sterilizuju, takže se to všechno ve mně mydlilo, Agáta je taková ranařka a asi to úplně neřeší,“ pohoršovala se a Hanychové dokonce vyhrožovala, že na ni přijde sociálka.

Jak obstojí Agáta jako hostitelka? Sledujte středeční VIP Prostřeno na Primě!



Přečtěte si
hillaarkaa
27. 6. 2012 • 20:15

Ty musíš bejt případ,nezaměstnanej holopééérdelní tranďák od Ostravy-musí platit na haranty,má holou zadel,smrdí a nemaká

hillaarkaa
27. 6. 2012 • 20:13

Ty nezaměstnanej tranďáku od Ostravy asi na své parchanty také musíš platit,co??? jooo,smočit párek by chtěl každej,ale zodpovědnost žádná

illis
27. 6. 2012 • 20:05

Agáta by měla být spíše zticha a ne si brát do úst jméno Ivety Bartošové. Kdejaký mejdan a raut , dítě věčně u chůvy nebo v péči babičky. Cigaretka, sklenka, ale hlavně, že se prezentuje jako nejskvělejší. Neříkám, že nemá svého syna ráda, určitě rámcově je dobrá máma. Hlavně, že se prezentuje jako skvělá kuchařka. Tak jak vaří ona umí dnes vařit dost žen, ale jak sama řekla, neumí jídlo dochutit , správně osolit a to dobrá kuchařka zvládá bez problému.

zelena.karkulka
27. 6. 2012 • 19:13

vysterilizovala číču

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.