Drsné PROSTŘENO: Bezdomovkyně Jana vařila v azylovém domě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Drsné PROSTŘENO: Bezdomovkyně Jana vařila v azylovém domě!

Prostřeno v azylovém domě
Prostřeno v azylovém domě (TV Prima)

Při návštěvě u Jany (50) v pražských Holešovicích hostům pořádně zatrnulo. Na své menu je totiž pozvala do azylového domu Armády spásy, v němž našla v těžké životní situaci své útočiště.

Jana si ve svém životě prožila drama a po smrti manžela a ztrátě bydlení se ocitla na dně, kam se díky ní podívali i soutěžící. Své skromné menu servírovala přímo v azylovém domě a pozvala je i do noclehárny, kam přicházejí lidé z ulice.

„Budu se snažit přesvědčit je o tom, že tady žijí i kultivovaní lidé,“ řekla během vaření Jana. Hosté museli při vstupu odevzdat alkohol, jímž chtěli Janu obdarovat, a nevyhnuli se ani dechové zkoušce. Po drsném přivítání se ale dočkali čistého prostředí, které se Jana snažila v rámci svých možností zútulnit.



Kuchyně v azylovém domě jí ale neumožnila příliš velké kuchařské experimenty, proto se hosté museli smířit s kupovaným knedlíkem, který podávala k ma´darskému guláši. To se ale nelíbilo Tomášovi: „Nemyslím si, že se v těchto podmínkách nedá připravit domácí knedlík.“ Exkurze v azylovém domě, která nahradila čas běžně věnovaný zábavě, v něm dokonce nevzbudila ani lítost. „Všichni si mohou za svou situaci sami,“ řekl rázně.

Kritická byla k Janě i Jarmila. Nedokázala totiž pochopit, že si hostitelka ve své situaci dovolí odmítnout práci v obchodě. Jana ale třicet let působila v pohostinství, kde jí nahradila mladší konkurence.  

Jak si hosté pochutnají v azylovém domě? Sledujte Prostřeno na Primě!

Janiny recepty najdete po odvysílání pořadu ZDE!

Prostřeno v azylovém domě

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno





Autor:  cam

Přečtěte si
jiriforman
28. 6. 2012 • 12:02

ale vím. je to psychicky narušená osoba, kterí potřebuje ústavní léčení, nejlíp když bude úplně izolovaná od ostatní normálních lidí. stejně jako ty, bohatý podnikateli, řitisko, bedo, formane, lysoňu, nežerchlebo, winteržvejko a další tvoje schizofrenní přiblblé nicky.

p.r.d.e.l..hillarka
27. 6. 2012 • 19:48

Víš co mě ale překvapilo? To, že jako první něco ze svého smradlavého kutlochu, neuklohnil lysohlav V závěsu za ním pak jíraformanovic, évi a nežerchlebáč

p.r.d.e.l..hillarka
27. 6. 2012 • 19:45

Ale prosim tě, víš akorát tak velký kulový

jiriforman
26. 6. 2012 • 11:30

nemyslím. já totiž vím kdo jsi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.